Sunday, May 26, 2019

Mors dag ❤

Idag har jag skypat med mina barn och lille Dante! Fantastiskt att man kan sitta på tre olika ställen och prata och se varandra. Lille Dante var med ibland, han hade en del annat att göra men kom och visade sig ibland och vinkade till oss! Jag fick en kombinerad mors dag- och födelsedagspresent av S, hon och jag ska se Ola Salos show på Hamburger börs sista helgen i oktober!! Jag blev helt mållös! Wow vilken grej!! Trerätters middag dessutom. Gud vad roligt att ha detta att se fram emot.
Jag har inte åkt till graven idag, bestämde mig för fredag istället. Då kan jag förhoppningsvis plantera och göra fint där. Jag har tänkt desto mer på min egen mamma istället.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Nu händer det mycket kul på en gång. Energi i förra inlägget (som jag hoppas fortfarande finns kvar), Skype med barn och barnbarn och så den jättefina presenten. Nu har du något att se fram emot hela sommaren och en bit av hösten. Ola Salo är jätteduktig så det blir säkert hur bra som helst :D
Kram

ime said...

Ja det ska verkligen bli jätteroligt! Vi såg honom i Jesus Christ superstar men det ska bli jätteroligt att se honom som sig själv! Han är så himla bra.
Kram

Znogge said...

Men visst möjliggör tekniken att man kan hålla kontakten på ett helt annat sätt vilket är fantastiskt. Vilken fin present så den förstår jag att du ser fram emot.

Kram

ime said...

Ja och roligare blir det när Dante börjar förstå mer.
Visst var det en fin present!
Kram