Sunday, July 25, 2021

En härlig helg


 Denna helgen har varit en Dante-helg. Igår var vi på Naturum här i stan, vi lunchade där och sen var vi i Tivoliparken så Dante fick titta på höns som han gillar så mycket. Där är ju en fin lekpark också som han lekte i. Igår var första gången J träffade Dante och första gången på 8 år som jag och mina barn träffades tillsammans. Så konstigt livet har varit. Vi har ju båda varit i Japan och hälsat på, J har varit i Sverige en gång och hälsat på men vi tre har inte träffats tillsammans på 8 år.

Idag har vi varit på Torsö. Vi började med en stund på stranden sen var vi hos E och åt fantastiskt god lunch och blåbärspaj med vaniljsås. Det var första gången J var hos E sen hon flyttade till Torsö med havsutsikt från sitt hus. Det har varit mycket första gången-tillfällen denna helgen och Dante har varit lika underbar som han brukar vara. Han tog till och med J i handen trots att det var första gången han såg honom!

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vad härligt och jätteroligt att ni kunde träffas allihop och att Dante fick lära känna sin morbror :D Det har varit en lång väntan för dig på att få träffa alla men nu måste du känna dig väligt glad efter att först ha varit i Stockholm och sedan ha familjeträff i närheten av där du bor :D
Kram

ime said...

Ja det känns bra i mamma- och mormorshjärtat.
Kram

Znogge said...

Vilken härlig helt det blev och vilken underbar bild! Så roligt att få umgås ännu mer med den lilla familjen.

Kram

ime said...

Ja det har varit en minnesvärd helg! Sen är det ledsamt att inte veta när jag kan träffa Dante nästa gång.
Kram