Friday, July 23, 2021

Första jobbveckan

 Jag överlevde första jobbveckan men herregud så trött jag varit, både på morgnarna och kvällarna. Fattar inte varför jag alltid är så trött. Idag blev vi bjudna på smörgåstårta av en färdtjänsthandläggare. Vi är sån liten grupp, det är ju semestertider och så pandemi på det. På min avdelning är det L, 64 och F, 21 jag jobbar med. Vi har så roligt. L jobbar sin sista dag nästa vecka, han går i pension och jag kommer att sakna honom mycket. Man kan prata med honom om allt. F får reda på i veckan om han kommer in på universitetet i Lund. Han är fjärde reserv så det finns goda chanser. Trist om han också försvinner. Nu ska jag jobba hemifrån måndag-tisdag sen är det dags för kontoret igen i 1 1/2 vecka. Tänk nästa vecka är det redan augusti.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det kan väl inte vara meningen att du ska bli så trött redan från början efter semestern? Det borde i alla fall inte vara så. Trist att du kanske förlorar två bra arbetskamrater men det är bara att lyckönska dem till deras nya liv och fortsätta hoppas på att det ska bli bättre på din arbetsplats snart.
Kram

ime said...

Jag älskar ju att sova ut på morgnarna så att ställa klockan på 5.45 är inget jag gillar. Men jag undrar ibland om det är meningen att man ska vara så trött jämt.
Ja det är ingen jätterolig tid vi har framför oss på jobbet men hoppas det blir bra så småningom.
Kram

Eva i Dalarna said...

Jag började jobba i veckan,och jag tycker att efter semester brukar jag bli extra trött,efter de första arbetspassen. Har ju liksom vant av mig jobbet...Sen när jag kommer in i rutinerna igen går det bättre. Fast som nattarbetare är man nästan alltid trött, det blir en vana liksom. Men det ska bli skönt när pensionen kommer!

ime said...

Ja man känner ju sig som en nybörjare efter lite ledighet, jag satt och tittade på datorn och kom knappt ihåg några lösenord. Förstår att du ser fram emot pensionen!

Znogge said...

Jobbigt att starta med en så pass intensiv vecka men det är som det är.
Hoppas verkligen att F kommer in på sin utbildning!

Kram

ime said...

Ja jag hoppas också för hans skull!
Kram