Friday, July 02, 2021

Fredag

 Då har det gått en vecka av semestern. Det känns alltid som en lång ledighet men dagarna bara försvinner. De senaste dagarna har det inte varit så soligt och varmt. Igår kom det stora skyfall, idag inget regn men ganska mulet. Jag har varit en del på balkongen och läst och druckit kaffe. Det är bara regnskurar som stoppar mig.

Jag sökte en ny tjänst på jobbet, vi var några som fick komma på två intervjuer men det blev inte jag som fick den. Vet inte vad jag ska säga om det. Jag trivs väl med det jag gör men jag ser inte alls fram emot kvällsjobb. Inte ett dugg. Tycker allt blir försämrat av det. Ska väl inte ägna min semester åt att tänka på det. På måndag åker jag till Stockholm. Det är över 18 månader sen jag var där. Känns helt overkligt.

6 comments:

Ingrid said...

Semestrar har tyvärr en förmåga att passera alldeles för fort men du har fortfarande det roligaste kvar. Härligt att du äntligen ska få komma till Stockholm och allt trevligt som väntar där :D
Trist att det blir kvällsjobb och jag förstår att du vill söka dig bort från det. Kanske dyker det upp nya chanser till enbart dagjobb.
Kram

ime said...

Ja det är sant, det roligaste av semestern är kvar!
Får hoppas att jag på något sätt får chans på dagtid igen, känner mig helt enkelt för gammal för såna arbetstider som väntar. Även om det inte blir så illa som på förra tjänsten mår jag bäst av dagtid.
Kram

Znogge said...

Semesterdagar har en tendens till att gå för fort men du har ju den härliga resan till Stockholm att se fram emot i alla fall. Vi har inte varit där på lika lång tid men sonen har ju varit nere ett par gånger i alla fall.

Tråkigt att du inte fick tjänsten men fundera inte på det nu. Sådana tankar ska du spara tills ledigheten är över. Sedan kan jag förstå att förändringen till att jobba kvällar innebär en klar försämring för din del.

Kram

ime said...

Ja det ska bli härligt att komma iväg.
Försöker att skjuta undan tankarna på jobbet och förändringarna som ska ske. Men det är inte alltid så lätt tyvärr.
Kram

Unknown said...

Tänk som Scarlett i Borta med vinden: "Det ska jag tänka på i morgon ".

ime said...

Låter som en bra idé!