Tuesday, July 13, 2021

Kusinträff

 Idag har jag varit på en liten kusinträff. Jag har bara två, I som är 51 och G som är 62. Vi har aldrig träffats tidigare, bara vi tre. Det har, som jag berättat tidigare, varit knepigt i  vår släkt så min moster och morbror har inte umgåtts. På det viset har ju inte heller kusinerna gjort det. Jag och I har haft kontakt, men I och G har inte haft kontakt med varandra. Så vi hade mycket att prata om. Den enda som lever i generationen över oss är I:s mamma och hon är 91 år. Vi träffades på ett kafé och satt och pratade i tre timmar. Vi ska försöka få till en träff till i augusti innan I börjar jobba igen, hon är lärare. Då ska vi träffas i Malmö. Sen åker G till Spanien där hon har hus med sin man och stannar till november. Dom har planer på att eventuellt flytta dit för gott. Hoppas att vi kan behålla denna kontakten nu.

4 comments:

Znogge said...

Så trevligt att er kusinträff blev av! Det är lite sorgligt om eventuella konflikter sprider sig ner i yngre generationer men tyvärr är det inte ovanligt. Desto bättre att ni har planer på att träffas igen.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja det var väldigt trevligt. Tänk så mycket man har att prata om, min moster som dog för ett par månader sen var ju helt klar in i det sista så kusin G har ju mycket att berätta.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jättekul att ni kunde träffas och jag hoppas verkligen att ni kan fortsätta hålla kontakten. Ibland känner man direkt att man klickar med andra personer och det är ju jättefint om det dessutom är en släkting som man inte har haft särskilt mycket kontakt med :D
Kram

ime said...

Ja jag hoppas vi kan träffas fler gånger. Jag och I har ju kontakt men det skulle vara roligt att träffas alla tre fler gånger.
Kram