Wednesday, July 21, 2021

Onsdag

 


Zelda kan inte fatta vad jag gör uppe vid denna tiden. Nej hade jag fått välja hade jag sovit längre. Men välja kan jag inte, det är bara att inse. Men usch vilken jobbig start. Eftersom N var covid-positiv så var det några som fått gå och testa sig innan dom fick komma tillbaka till jobbet. Så jag och L var ensamma på vår avdelning både måndag och tisdag. Där var hur mycket som helst att göra och jag bara längtade till nästa semester. Men det är fyra veckors jobb innan det är dags för en veckas ledighet till. Idag fick vi veta vilka fyra som ska börja på vår avdelning, det blev fyra killar, i samma ålder, sådär kring 25. Jag blev väldigt väldigt förvånad att en kvinna jag rekommenderat och var med på intervjun av inte fick tjänst hos oss. Hon har jobbat med samma sak som jag innan och varit med i över 3 år och så blev det fyra stycken som alla börjat senare och bara jobbat lite. Jag fattar verkligen inte varför hon blev bortvald. Ja det är inte jag som bestämmer.

Nu är Dante i Skåne! Vi träffades en stund igårkväll. Dom har varit på semester i Småland och sen kört ner hit. Dom bor i S:s farmors lägenhet och vi ska träffas mer till helgen. Dante fick sin stora gris i korgmaterial igår, man kan förvara saker i den. Han skulle fått den i 2-årspresent och sen i julklapp, men det blev inte.  Den var för stor för mig att ta med upp förförra veckan men nu har han äntligen fått den!

4 comments:

Znogge said...

Det var väldigt märkligt att kvinnan med god erfarenhet inte anställdes. Unga förmågor i all ära men det hade nog varit guld värt med erfarenheten.
Så mysigt att Dante med familj är i närheten så att ni kan träffas lite mer igen.

Kram

ime said...

Ja jag kan inte förstå. Fyra killar i samma ålder!! Varför inte en kvinna lite äldre än dom för att balansera? Desssutom med betydligt större erfarenhet.
Ja det är supermysigt att träffa Dante igen ❤
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Fy, vilken jobbig start och vad märkligt med nyrekryteringen. Det verkar lite ogenomtänkt att anställa fyra personer med ganska lika bakgrund och erfarenhet. Enligt mig är det alltid bäst med en bra blandning av åldrar och kön. Synd att du inte kan få en förklaring, för det antar jag att du inte kan få.
Härligt att få träffa Dante och hans föräldrar ännu en gång. Vad bra att han kunde få sin present nu och den blev säkert omtyckt :D
Kram

ime said...

Nej någon förklaring på rekryteringen förväntar jag mig inte. M som jag rekommenderat är väldigt ledsen och det känns så tråkigt.
Grisen blev uppskattad!
Kram