Monday, January 24, 2022

Läget

 Jag är fortfarande påverkad av,  vad det nu är jag är drabbad av, influensa eller covid. Imorgon skulle jag börja utbilda en kille på jobbet, min chef ringde idag, vi kom fram till att vi tar en dag i taget, jag jobbar hemifrån imorgon. Känns bäst, jag har faktiskt inte varit uppe en hel dag än, har vilat och t o m sovit mitt på dagen. Så får jag se hur det känns imorgon. Det är flera sjuka på jobbet, han som jag ska utbilda blev sjuk samtidigt som jag och han har/haft konstaterad covid. Jag hoppas så innerligt att omikron kan vara vägen ur pandemin. Tänk vad skönt om vi kan återgå till ett mer normalt läge. Kanske samtidigt som våren kommer. 

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jag tror att man kan utgå från att det är covid -19 man har om fler i omgivningen har fått det bekräftat. Hoppas att du snart känner dig helt frisk igen och att du slipper dras med några symptom länge. Bra att du kan ta det lite lugnt innan du måste tillbaka till kontoret. Jag tror att din chef är glad bara för att du kan jobba över huvud taget.
Ja, låt oss hoppas att pandemin är över till våren och att den har övergått i en smitta som inte ställer till det lika illa som nu.
Kram

ime said...

Tycker det är lite konstigt att två självtester visar negativt på mig, men dom är ju förstås inte helt tillförlitliga.
Ja vi håller alla tummar att detta elände snart är över!
Kram

Från Glam till Damm said...

Oj så jobbigt! Krya på dig.

Skönt att du har en förstående chef och att du kan jobba hemifrån. Guld värt.

Varm kram,

Anneli

ime said...

Tack Anneli!
Ja det är många som jobbar hemifrån och många som är sjuka också.
Kram