Thursday, January 27, 2022

Torsdag

 


Har varit på kontoret idag, känns ju så konstigt eftersom där knappt är några människor alls och knappt möbler, allt håller på att flyttas till det nya kontoret. Jag fick sitta i ett eget rum där f d HR-chefen suttit. Hans namn står fortfarande kvar pä dörren. Det är tyst och lugnt. Men gud vad många det är som är sjuka i covid på jobbet. Fler för varje dag. E, min väninna i Sölvesborg, har också testat positivt. Jag tycker det gått bra att jobba men jag blir väldigt lätt andfådd, jobbigt att gå till tåget i morse.

Nör jag kom hem gick jag ett par ärenden på stan. Lyko har haft en stor fin butik här men den ska tyvärr stänga, fyndade lite varor där. Sen hittade jag ett par skor på Feetfirst, ett par typ herrskor som jag tycker är så snyggt, dom är i skinn både in- och utvändigt och var nersatta med 50% rabatt. Det gillar jag.

4 comments:

znogge said...

Grattis till trevliga fynd och ett par jättefina skor. Just den modellen tycker jag mycket om.
Det är verkligen många som är sjuka nu och fler verkar det bli. Frågan är om man ska klara sig utan att bli smittad.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja dom är både snygga och sköna!
Jag funderar ju på om det varit covid jag haft, känns lite dumt att inte veta. Båda mina självtester var negativa men dom är ju inte helt tillförlitliga. Av dom jag hört på jobbet verkar jag ju varit sjukast, dom andra har mest känt sig hängiga och lite snuviga.
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Jag fick en märklig känsla av en film om en framtid där största delen av mänskligheten har dött av ett nytt virus när jag läste om ditt tomma kontor. Men som tur är är verkligheten inte så hemsk även om många är sjuka.
Trevligt att du gjorde fina fynd.
Det kanske är troligt att du också hade covid men helt säker kan man ju inte vara. Skönt att du mår bättre, vad det än var :D
Kram

ime said...

Ja men visst är det läskigt, men sen inser man när man tar tåget och det är ca 10% som har munskydd att folk inte bryr sig, man lever som om pandemin inte existerar.
I natt har jag hostat jättemycket igen, så frisk är jag inte tyvärr.
Kram