Saturday, May 14, 2022

Lördag




 Idag har jag varit och fixat naglarna. Det blev en mörkrosa färg. Det är planerat en vårfest på torsdag på jobbet, vi är ju ca 400 anställda. Vi ska ha nåt slags förfest först och vårt affärsområde ska vara klädda i rött, om man vill. Jag har en röd-rosablommig lång klänning som jag inte använt ännu, får se om det blir lite varmare så jag kan ha den. Sen ska vi gå på Statt och äta trerätters middag. Jag har anmält mig till det hela, får se om jag är sugen att gå. Ibland är man inte det och då hoppar jag över det.

Åkte vidare till graven, det blåser extremt mycket idag. Men det är sagolikt vackert i naturen nu.

Hämtade lite saker jag klickat hem. Det är svårt det här med storlekar. Hade köpt en kappa, en klänning och en skjorta från COS. Kappan var gigantiskt stor, skjortan för liten och klänningen känns också stor. Allt i samma storlek från samma ställe. Hur kan det skilja så? Hämtade mitt sommarduntäcke också och det verkar bra i alla fall.

2 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Kul att det ordnas lite festligheter och om du går hoppas jag att du får riktigt roligt...och fantastiskt god mat också :D Men man känner inte alltid för att vara social så kanske lockar det inte när det är dags. Då får det bli så och det är alltid skönt att kunna välja om man vill eller inte.
Vad trist det är när man har beställt kläder och varit förväntansfull inför att de ska komma och de sedan inte passar. Jag antar att du skickar tillbaka allt. Eller är du duktig på att sy så att du själv fixar till kläderna?
Kram

ime said...

Ja skulle jag inte känna för fest så hoppar jag över det, vi får se.
Jag skickar tillbaka alla kläderna, jag kan inte sy! Fast kappan har jag beställt på nytt i två storlekar mindre. Den var ett otroligt fynd så det hade varit roligt om den passade.
Kram