Wednesday, May 11, 2022

Onsdag


 Jag har köpt en cykel av en gammal arbetskamrat. Jättebilligt men jag hade bara sett den på ett foto innan. Var och hämtade den idag,  den känns aningens vinglig. Hade tänkt gå med den till en cykelreparatör och kolla om det går att göra något vid den. Jag fick min cykel stulen för ett antal år sen och det är inget kul att köpa en dyr fin cykel för det stjäls hela tiden. Så detta var ju en chansning, blir det för mycket pengar för att få den i skick så har jag inte gjort någon större förlust.

Har varit på kontoret två dagar och idag är det hemmajobb. Dom här två dagarna på plats har känts lite annorlunda, kanske kanske håller det här gänget på att luckras upp lite. Men man ska nog inte ropa hej för tidigt.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det är så trist att man inte ska kunna ha en cykel ifred. Många tar upp sina cyklar i lägenheterna men det är ju inte så kul. Det här är ju ett bättre alternativ och jag hoppas att du kan få ordning på den ganska billigt. Kanske är det inte den mest stöldbegärliga cykeln och då kanske den får vara ifred.
Jag hållar tummarna för att det högljudda gänget hamnar på olika platser och att det blir lite mer ordning.
Kram

ime said...

Ja det är väldigt tråkigt att inte få ha sin cykel ifred. Just idag är det en artikel om en polsk liga som hade massor av stulna cyklar i en skåpbil.
Ja vi får se vad som händer på kontoret!
Kram

znogge said...

Det är verkligen tråkigt att man inte kan få ha sin cykel ifred för personer som inte kan skilja på mitt och ditt. Vingliga cyklar gillar jag inte men kanske går det att få ordning på den för en hyfsad slant i alla fall. Här är dock inte cykelreparationer så billiga.
Håller en tumme för att det är början till en förändring på din arbetsplats.

Kram och god onsdag!

ime said...

Nej jag är lite rädd för att det kommer att kosta en del att få denna i skick, den känns tyvärr sned. Får se vad cykelreparatören säger ☺ har kollat lite på nya cyklar och man får betala minst sex tusen för en ok cykel.
Kram

Hannas krypin said...

Så trist att man inte får ha sin cykel i fred. Skulle inte heller vilja lägga dyra slantar på cyklar om de försvinner.

ime said...

Ja det är verkligen tråkigt. Får se om jag kan få ordning på den här annars får jag var utan cykel.