Sunday, May 22, 2022

Social helg



 Denna helgen har jag varit väldigt social. Jag och E var på Harastorp och lunchade igår, det fina stället på bilden. Det såldes förra året och vi trodde det var slut på alla mysiga besök där men de nya ägarna har fortsatt att driva det. Det ligger så oerhört vackert med massa får betande omkring och nu i denna blomningstid är där sagolikt fint. Vi körde sen vidare till ett ställe som heter Kuddar och knoppar, de har en jättefin inredningsbutik också mitt ute på landet och även massor av fina blommor, kläder (mycket linne) smycken med mera. Jag köpte ett par linnebyxor och en fantastisk hortensia som snittblomma.

Idag har jag träffat mina vänner från tidningstiden. Vi började med att luncha på C4 shopping och sen gå hem till L som flyttat till en lägenhet där. Vi fikade på jättegod ananaspaj och glass. Mycket att snacka ikapp. Det har vuxit upp massor av bostäder runt shoppingcentrat. Hennes lägenhet var fräsch och fin men jag skulle inte trivas där. Bara massa parkeringar och lägenheter där man ser rätt in till varandra. Jag trivs bäst i lite äldre bebyggelse i stan och gångavstånd till allt. Men det var väldigt trevligt att träffas.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Du kanske behövde en social helg och kanske laddar du batterierna på det sättet. Jättekul att du hade en massa trevligheter båda dagarna och ännu bättre om det är så att du får energi av sociala sammanhang :D Trevligt att det fina fikastället fortsätter att ha öppet. Jag skulle inte heller vilja bo i ett av alla moderna nybyggen där balkongerna är precis mitt emot varandra och väldigt nära eller där man lätt kan se in till varandra genom fönsterna. Men många tycker tydligen att det är ok eftersom lägenheterna fylls.
Kram

ime said...

Jo man kan nog säga att jag laddat batterierna denna helgen.
Ja lägenheterna fylls, många lockas av att det är nytt och fräscht. Där är blandat hyres- och bostadsrätter men det är hiskeliga priser. Jag hade alla gånger valt en äldre lägenhet med mer charm.
Kram

znogge said...

Vilken härligt social och bra helg. Sådana behöver vi för att ladda batterierna med positiv energi.
Det finns många nya och fina lägenheter men prisbilden är tyvärr inte att leka med. Man vill ju göra mer än att bo. Sedan så kanske jag föredrar något personligare för alla ser nästan likadana ut. Nåja, det är en smaksak.

Kram och god måndag!

ime said...

Ja prisbilden är så man tappar hakan på de här lägenheterna. Köper man en äldre lägenhet är ofta hyran låg och boendet charmigare. Men alla ska såklart välja det dom tycker är bra.
Kram