Wednesday, May 04, 2022

Onsdag

 Idag kände jag att det bara tog stopp, så jag sjukanmälde mig, sov vidare ända till halv tio. Förutom halsont och förkylning är jag så väldigt trött. Jag har slutat att hålla på som vanligt när jag inte mår bra, försöker verkligen prioritera min hälsa. Jag hade nog en liten förkylning i kroppen när jag gick på massage i fredags, det är inte så bra för massagen sätter fart på allt i kroppen. Jag skulle varit med och presenterat ett arbete som ska starta på jobbet imorgon men jag orkar inte. Det ska handla om våra värderingar och hur vi ska agera för att leva dom både internt och externt. Tanken är väl god men när man vet vad det egentligen handlar om i botten så hade jag föredragit att man var lite rakare. Kan inte gå in så mycket närmare på det. Men jag trivs inte i gruppen längre. Det är över ett halvår sen den utökades med en massa killar som har gjort att stämningen är helt annorlunda och arbetsmoralen och -sättet försämrats väldigt. Nu försöker jag bara att göra mitt jobb så bra jag kan men har tappat sugen rejält.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jag applåderar och gillar att du tänker på din hälsa i första hand och att du inte jobbar när du inte är frisk. Det är så synd att stämningen har förändrats när nya anställda började och jag har svårt att förstå hur det kan få fortsätta som det gör. Men det borde vara chefernas uppgift att lösa det. Jag hoppas att du stannar hemma tills du verkligen mår bra och att något drastiskt händer på ditt jobb så att det blir bättre arbetsmiljö där.
Kryakramar <3

ime said...

Tack, vad bra att du gillar att jag tänker på min hälsa först. Tror jag fick en tankeställare när jag fick så högt blodtryck och synförändringarna förra året. Minns att ögonläkaren sa till mig att jag skulle vara rädd om mig.
Cheferna är medvetna om hur det blivit, jag har varit helt ärlig och berättat och det har kommit signaler från andra ställen. Men det är nog inte helt lätt att ändra på.
Kram

znogge said...

Så bra att du prioriterar din hälsa för det borde vi alltid göra.
Däremot så känns det tråkigt att stämningen och din trivsel har förändrats sedan killarna tillkommit i gruppen. Det är ju ett arbetsgivaransvar att lösa problemet men det är ju personalen som påverkas. Tyvärr är förändringsarbeten inte helt enkla men jag hoppas att det ska förändras till det bättre.

Kram och krya på!

ime said...

Ja man ska alltid sätta hälsan först.
Tyvärr har jag inte så stora förhoppningar att det kommer att förändras i vår grupp. Det har hållt på för länge.
Kram