Sunday, May 29, 2022

Söndag

 


Häromdagen skrev jag att man bara har en stackars helg att hinna allt, det skulle jag nog inte skrivit för den här helgen blev bara halv. Hela lördagen hade jag migrän, jag blir inte så sjuk som jag blivit förut men jag kan inte ta mig ur sängen, jag sov i stort sett ett dygn. Idag är jag bättre men darrig och trött. Jag hade planerat lite ärenden, bland annat köpa blommor till min balkong. Dom har visserligen öppet idag men den här galningen Paludan ska bränna koranen mitt i centrala stan så jag ger mig inte gärna ut. Förhoppningsvis dras det inte folk dit, har hört att man försökt hitta på evenemang i utsatta  områden så att inte ungdomar ska ta sig dit. Jag var på stan tidigt och köpte en mormorsdagbukett från Dante,  då såg jag avspärrningarna där Paludan ska vara. Dom har liksom stängt in honom.  Får köpa mina balkongblommor i veckan.

4 comments:

znogge said...

Vilken otur med migränen för helgerna behöver man för att tanka energi. Hoppas det hinner lägga sig under dagen. Så vacker buketten är!
Förhoppningsvis kom inge. Vissa saker fungerar bäst att tiga ihjäl helt enkelt.

Kram och god mors dag!

ime said...

Ja det är inte särskilt kul med migrän, förr kunde det sitta i två dygn men så illa är det inte nu.
Ja jag hoppas den här Paludan får stå där helt ensam.
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Jättetrist att migränen förstörde halva din helg.Tyvärr kan man inte styra över sådant men man kunde ju önska att man kunde stoppa den, åtminstone med medicin. Du har säkert testat olika piller utan att bli hjälpt.
Vad fint att Dante ville ge dig blommor men jag förstår att du helst ville hålla dig undan det kaos som skulle kunna bli på stan. Men nu har polisen lärt sig hur de ska hantera koranbränningen lite bättre och jag hoppas att det blev väldigt få åskådare.
Kram

ime said...

Det är inte så mycket att göra när migränen slår till, ingen medicin hjälper utan jag måste genomlida det. Kan jag sova mig igenom det är jag tacksam.
Det blev en lugn tillställning när Paludan var på plats. Mycket poliser men inget upplopp.
Kram