Tuesday, May 31, 2022

Tisdag



Dom här pionerna är så häftiga, de ändrar färg ju mer dom slår ut.

 Imorgon är det första juni, sommarvädret lyser med sin frånvaro. Ska tydligen bli lite bättre till helgen. Jag hade bil efter jobbet idag, handlade på Maxi och sen körde jag till Blomsterlandet för att äntligen köpa blommor till balkongen. Kändes som det var lite utrensat men jag fick med mig fina blommor hem. Ska försöka hinna plantera imorgon, jag börjar inte jobba förrän halv tolv och jag jobbar alltid hemifrån dom passen. Hade jag inte fått jobba hemifrån ibland hade jag inte orkat. Det är olustigt att vara där. Trivs inte alls med det nya gänget. Men det är ju inget nytt. Dom bär sig inte åt som vuxna människor. Jag försöker luncha med trevliga människor som jag kan prata och skratta med. Det finns många i min egen ålder som jag jobbade med på bokningen som är jättetrevliga.

Har mycket huvudvärk och ont i nacken igen. Jag har ju övningar som jag ska bli lite duktigare på att göra varje dag. Ska på massage på lördag, Tror akupunktur hade hjälpt mig mer, får kanske ta en omgång till efter sommaren om jag fortfarande har bekymmer.

8 comments:

Anonymous said...

Hoppas verkligen på bättre väder till helgen. Och oj så vackra pionerna är. Ha en fin kväll. Kram
www.yasminejohansen.com

ime said...

Ja lite sol och värme sitter inte fel!
Kram tebax

znogge said...

Pioner är verkligen vackra och din bukett inget undantag.
Ja, nu har vi juni här och hoppas verkligen på sommarvärme.
Det låter inte som den optimala situationen på din arbetsplats men klokt att du håller dig till trevliga personer. Trivseln är så viktig för vårt välbefinnande.

Kram

ime said...

Jag har aldrig sett såna här pioner som helt ändrar färg.
Man får leta upp människor man trivs med men det är en jättetråkig situation. Är dock glad att det finns trevliga människor även om dom inte sitter där jag sitter.
Kram

znogge said...

Ja, det är tur det finns trevliga människor också. Kanske är din huvudvärk och dina nackproblem delvis stressrelaterade. Hoppas det bättrar sig.

Kram

ime said...

Kan mycket väl vara så.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Vad häftigt med pionerna som ändrar färg. Spännande också att se hur de ändras.
Värmen ser ut att närma sig så snart kanske du kan sitta och ha det skönt på balkongen och samtidigt njuta av att ha fina blommor där.
Jättetrist att det ska behöva vara så jobbigt med de andra på jobbet. Tur att du har en del folk du trivs med och kan luncha tillsammans med. Men man undrar ju om det aldrig ska bli bättre.
Kram

ime said...

Ja idag är det faktiskt premiär på balkongen, verkligen på tiden.
Jag har nog gett upp när det gäller förändring på jobbet. Gläds åt att jag kan jobba hemifrån emellanåt.
Kram