Monday, May 02, 2022

Måndag

 Idag blev det en väldigt konstig dag, jag har åkt på en förkylning. Var i valet och kvalet om jag skulle bege mig till jobbet eller be om att få jobba hemifrån. Bestämde mig ändå för att åka till jobbet, mest för att jag skulle vara med på ett längre möte. När jag kom fram till tåget märker jag att jag glömt mobilen hemma och jag har ju min tågbiljett i den. Åh så onödigt att jag glömde den. Så jag fick promenera hem igen och då bestämde jag mig för att jobba hemifrån trots allt. Mötet kunde jag vara med på via teams, så då satt jag och Zelda och lyssnade. Det brukar vara Tilda men Zelda kände tydligen för att vara med, då syns hon i kameran, alla andra var på plats och jag och Zelda var med på en stor skärm. Vid två bad jag om att få sluta för dagen. Känner mig trött och hängig. Gick och vilade och sov i flera timmar. Nu kommer jag säkert inte att kunna sova ikväll.

Jag har köpt ett sommarduntäcke. Hade ett duntäcke för många år sen men jag blev extremt varm av det. Men det är ju så skönt med ett fluffigt täcke, ska bli spännande att se hur det funkar.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det kanske inte var så dumt att du glömde mobilen. Det är ju bra att det går att lösa med hemarbete när något sådant händer och det kanske var lättare att be om att få sluta tidigare när du satt hemma. Skönt att kunna gå ifrån och vila en stund. Krya på dig!
Kram

ime said...

Tack! Ja det har du rätt i, det är lättare att be om att få sluta tidigare när man redan är hemma.
Kram

znogge said...

På ett vis var det kanske bra att du glömde mobilen så att du kunde jobba hemifrån i stället. Dessutom slapp du smitta någon.
Jag har två duntäcken, ett för vinterbruk och ett för sommarbruk. Trivs väldigt bra med båda och sommartäcket är lagom svalt. Hoppas du ska trivas med ditt.

Kram

ime said...

Ja det var nog bra att jag fick gå hem igen. Var inte alls pigg igår.
Ser fram emot att få mitt duntäcke!
Kram