Sunday, July 10, 2022

Söndag

 Jag är inte på topp. Har hänt en del saker som gör att det känns inget kul alls att återvända till jobbet efter en veckas semester. Igår var det en lång artikel i en stor tidning om mitt jobb. Vill inte gå in närmare på vad det stod men vi kommer att få samtal om detta. Har ingen aning om hur man ska bemöta det. Känns mycket olustigt. Har också fått veta saker om en jag jobbar med, jag kände till en del men absolut inte omfattningen. Jag känner sånt obehag inför denna personen och det har jag fått förklaring till nu. 

Nästa semesterperiod behöver jag ta mig för lite mer saker. Får fundera på vad. Sånt som gör att jag får den återhämtning som behövs.

6 comments:

znogge said...

Det låter verkligen inte roligt så jag förstår att det inte känns så lockande att återgå till jobbet. Hoppas att nästa semesterperiod kan generera mer avkoppling men framförallt att det blir mer stabilitet på arbetet.

Kram

ime said...

Tack, ja det känns inget vidare att återgå till jobbet. Hade gärna fortsatt ledigheten.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Vad trist att det känns så och att en person ger dig så stark obehagskänsla. Jag vet inte hur man skulle kunna komma tillrätta med alla problem eftersom cheferna inte verkar ta tag i dem. Det är inte lätt att ge sig ut på arbetsmarknaden heller och egentligen är det ju inte jobbet som är problemet utan människorna och stämningen där. Jag hoppas verkligen att nästa semester ska ge dig massor av kraft och återhämtning och ännu mer hoppas jag att det ska bli stora förändringar till det bättre på din arbetsplats.
Kram

ime said...

Nej problemen tas inte itu med. Det var också det som artikeln i tidningen handlade om fast ett mycket värre scenario. Ja det var ingen jättebra idé att ta en semestervecka för att sen gå tillbaka och jobba igen, men jag får försöka orka med dom här två veckorna innan ny ledighet.
Kram

Hannas krypin said...

Det låter riktigt tufft. Jag hoppas att det ordnar sig även om det känns väldigt mörkt just nu.

ime said...

Tack ☺ snällt av dig!