Thursday, July 21, 2022

Torsdag

 Var och beställde blommor till min mosters begravning idag. I hade berättat var hon beställt så jag gick till samma ställe. Blir lite förvånad över att dom tar betalt för utkörning för varje bukett. Beställer tio personer en bukett ska dom ha sammanlagt 1290 kr för att köra en mil. Så var det inte förra året när jag beställde blommor till min andra moster. Tycker det är girigt. Ska inte använda mig av dom mer. Kanske en petitess i sammanhanget men jag tycker inte om girighet från affärsidkare.

Sen är det så svårt vad man ska ha på sig, svarta kläder på höst och vinter har jag gott om men inte sommarkläder. Klickade hem en klänning som var fin men som inte alls passade min kropp så den får åka tillbaka.

Ett kvällspass idag och ett imorgon, sen har jag tre veckors semester. Tänk, det är sista veckan i juli nästa vecka.

4 comments:

znogge said...

Vi beställde blommor till en begravning där många andra hade beställt men vi fick ändå betala gängse avgift så det är nog det vanligaste skulle jag tro. Har varit så alla gånger faktiskt när jag tänker efter...
Hoppas du hittar en klänning som passar.

Kram

ime said...

Det var en liten blomsteraffär jag var hos förra året, dom skulle ändå köra dit så dom tog inget betalt. Det är riktig kundservice.
Ja jag har en enkel svart klänning som jag får ha.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Blomsterhandlare kunde gott och väl vara lite smidiga när många buketter ska köras samtidigt till samma plats. Men det är väl så de får vinst på verksamheten och om de flesta gör så så har man som kund inget val. Men du hittade en bra liten blomsteraffär som hade bättre servicekänsla och den affären borde fler känna till.
Jag läser att du nu vet vilken klänning du ska ha och det blir säkert fint.
Kram

ime said...

Ja jag tycker också man kan vara lite smidig, det tjänar man på.
Det blir nog bra med den klänningen. Hoppas det inte kommer bli lika varmt som det är nu.
Kram