Wednesday, December 07, 2016

Onsdag

Har varit i Hässleholm idag och försökt sälja prenumerationer, går lite trögt. Det är väl ingen bra månad egentligen, folk lägger pengar på annat. Jag är så himla trött, tar lite emot att ställa klockan på morgnarna, det får jag göra hela veckan nästan. När jag kom hem idag gjorde jag kaffe med en gång, behöver en koffeinkick. Det är så mörkt och trist ute. Imorgonbitti får jag gå upp jättejättetidigt, vi ska träffas klockan sju och inventera i butiken. Usch, jag är ju knappt människa vid den tiden. Tycker bara det blir värre med åren att gå upp på morgnarna.
Tilda är så jobbig också, hon kommer och väcker mig hela natten, funderar på att stänga sovrumsdörren, men då står hon och krafsar på den så antagligen blir jag väckt av det istället. I morse blev jag väckt av att Zelda kräktes, trevligt uppvaknande. Jag ringde till veterinären idag och pratade med dom, dom ville jag skulle höra av mig och berätta hur det gått. Hon är ju inte bra, men det är ju så svårt med djur. Hade hon mått riktigt dåligt hade hon ju inte ätit som hon gör och sprungit omkring och varit som vanligt. Det är väl ändå det man får gå efter.

2 comments:

znogge said...

Det är nog som du säger att folk lägger pengarna på annat i december månad. Bli väckt av den anledningen men det händer ibland även här. Då är det bara att masa sig upp...

Ha en bra kväll!

ime said...

Usch ja det är inget att välja på!
Önskar dig också en bra kväll 😊