Thursday, December 29, 2016

Torsdag

Jag är inte riktigt kry. Gick till jobbet men gick hem igen efter två timmar. Jag fryser, har huvudvärk och känner mig inte i form. La mig direkt när jag kom hem och sov. Hoppas det försvinner ur kroppen snart, det är inte roligt att inte känna sig bra.
Jag längtar upp till Stockholm, om tre veckor åker jag. Skulle gärna se utställningen av de kungliga bröllopsklänningarna. Får se vad jag hinner. Egentligen vill jag inte ha så mycket inplanerat utan mest göra vad jag känner för. Det är så härligt att bara strosa omkring och ta en fika eller äta något gott. Sen fyller ju lilla S år. Det är ju anledningen till att jag åker upp just den helgen. J fyller också år. Om jag räknar rätt så är det fyra år sen vi firade dom ihop. Jag åkte ner till Lund med en smörgåstårta, då bodde dom där båda två. Eftersom dom är födda samma dag så funderade man ju ibland hur det skulle bli när dom var vuxna men jag trodde aldrig att J skulle vara i Japan så att vi inte kunde fira dom tillsammans. Möjligtvis att dom bodde i olika städer. Men så ser det ut.

2 comments:

znogge said...

ja, den yngre generationen hamnar lätt på olika platser numera och visst kan det kännas tråkigt. Men man får passa på att träffas när tillfälle finns helt enkelt.

Krya på dig och ha en bra fredag!

ime said...

Tack snälla du 😊