Thursday, December 08, 2016

Torsdag

Det gick bra att inventera, fort och lätt och allt verkade stämma. Efteråt blev vi bjudna på frukost på Espresso House, så gott med en latte och scones. Efter det är jag ledig, tog en powernap när jag kom hem, finns väl inget skönare än att sova en liten stund mitt på dagen. Båda katterna sov jämte mig, dom passade också på att ta en powernap, haha. I natt har jag sovit med dörren stängd och har sovit mycket bättre. När jag gick upp i morse kvart över fem satt det två katter utanför dörren, undrar om dom har suttit där hela natten? Då får dom faktiskt skylla sig själva!!
Ska dammsuga lite idag, plantera två hyacinter, älskar doften. Njuta av att vara ledig. Nu blir det jobb i butiken fredag-lördag-söndag. Hoppas det blir mycket kunder.
Har klickat hem ett foder där Zelda ska ha en bit varje dag för att få bättre immunförsvar, det ser ut som torrfoder fast det är större och så är det format som en fisk, som om katterna upptäcker vad det är format som? Men Zelda fattar inte riktigt vad hon ska göra med det, Tilda fick också en, det är ingen fara även om hon inte är sjuk, och hon tuggar glatt den i sig, men Zelda bara slickar lite på den, hon äter inte upp den. Ytterligare något dyrt som inte funkar...

2 comments:

znogge said...

Fanns det ingen matgaranti på fodret? En del märken erbjuder pengarna tillbaka om djuret inte tycker om smaken...

Tack för påminnelsen! Visste att jag hade glömt något i dag och det var hyacinterna. Får bli i morgon i stället. Visst doftar de alldeles ljuvligt!

Ha en bra kväll :D

ime said...

Vet faktiskt inte om det finns matgaranti på fodret. Kanske borde kolla det. Tack för tipset!
Kram