Tuesday, August 27, 2019

Hett i Malmö

Idag har jag varit i Malmö. Är det 31 grader någonstans tar jag tåget dit. Var ju likadant när jag och E var i Köpenhamn i juli. Det hade nog varit smartare att vänta tills temperaturen gått ner lite. Man blir helt genomsvettig och matt av att gå långa promenader i denna hettan. Jag började med en hamburgare på Texas Longhorn. Sen köpte jag en cyklamen på Plantagen inne på Triangeln. Var på AB Småland och köpte en blomma där också, men vet inte namnet på den. Var i lite olika butiker, gillar ju att kolla in &other stories och COS, men det är sällan jag hittar något som får följa med hem. Tog en stor iste på Espresso house på Stortorget innan jag tog tåget hem. Fick byta vagn i tåget, AC:n funkade inte. Gick ju inte att andas där. Nu behöver jag vila på balkongen resten av dagen.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det var kanske inte den bästa dagen att åka till en storstad och vandra omkring ;) Men det var säkert mysigt ändå och du gjorde trevliga små stopp och fyllde på depåerna. Inte underligt alls att du kände dig ganska slut när du kom hem. Lite för varmt för min smak.
Kram

ime said...

Ja det var faktiskt lite för varmt för min smak också. Men det har varit skönt på min balkong ikväll.
Kram

Från Glam till Damm said...

Hej, Vilken mysig dag trots hettan. Ja, COS är väldigt speciellt tycker jag. Man måste ha en totalt stilren smak för att gilla alla plagg i den kedjan. Något enstaka plagg har jag tyckt om där men inte mer.

Ha en fin dag!

Kramen, Anneli

ime said...

Ja, jag tycker formen på plaggen på COS inte alltid är så snygg, allting är boxigt och stort. Känns som man behöver vara typ 1.80 lång.
Detsamma till dig!
Kram