Friday, October 26, 2018

Fredag och mot Stockholm!

Äntligen börjar jag känna mig bättre, det blev rätt penicillin denna gången. Nu har jag packat väskan med hjälp av min ena katt. Eller hon la sig mest på väskan om jag ska vara ärlig. Tar tåget till Stockholm lite innan nio och är uppe vid lunchtid. Längtar så efter att få träffa Dante som nu hunnit bli 3 1/2 månad!! En aktiv liten bebis som inte nöjer sig med att stanna kvar där han blir lagd, han vänder sig runt runt och förflyttar sig haha. Ska bli kul att se.
Igår var jag på Nisses efter jobbet, dom hade kvällsöppet med rabatter. Det är en anrik gammal butik som funnits i evigheter. Minns att min mormor brukade gå dit, när man kom och hälsade på hade hon alltid köpt något till mig, handduk eller äggkopp t ex och detta var på 70-talet. Dom har fina grejor, jag köpte en väska från Hinza. En praktisk som man kan ha sin matlåda i och andra grejor som inte får plats i den vanliga väskan. Så köpte jag en tvål från Lilla Bruket med doft av citrongräs. Ska jag ha i badrummet om jag får tillgång till det någon gång. Något säger mig att detta kommer att fortsätta, nästa vecka går in på fjärde veckan som skulle ta 5-10 dagar.

6 comments:

znogge said...

Så mysigt att åka upp till Stockholm och träffa lille Dante. Guld värt att umgås med dem små. Skönt att penicillinet hjälpt.

Kram och god helg!

ime said...

Ja det ska bli jättehärligt!
Och jag börjar känna mig nästan som vanligt igen.
Kram och detsamma till dig

dianasdrömmar said...

Hoppas du får en mysig weekend i Stockholm :)

ime said...

Ja tack det har jag verkligen haft 😊

ibod11 - Ingrid said...

Åh, vad skönt att medicinen hjälper så att du riktigt kan njuta av besök i Stockholm och framför allt lille Dante :D Hoppas att det blev en riktigt mysig helg.
Men fy vad trist att det tar så lång tid innan du får tillbaka tillgången till badrummet. Det kommer att kännas riktigt lyxigt när det väl är över :)
Kram

ime said...

Ja det blev en jättemysig helg.
Jag misströstar rätt mycket när det gäller badrummet, inne på femte veckan nu...
Kram