Tuesday, October 02, 2018

Sölvesborgsbesök

Tog tåget i förmiddags till min lilla mysiga hemstad Sölvesborg. Gick allra först till Ritz och fikade, älskar det fiket. Satt och tittade ut och känner sån ro, älskar verkligen denna årstiden. Sen gick jag till en fin liten inredningsbutik, köpte ett speciellt sorts ljus till ljusstaken jag köpt där tidigare. Var sen på Smaralda, butiken med så underbara annorlunda kläder. Smycken, inredning (mycket Mateus-porslin) och doftljus bland mycket annat. Det blev bara ett par strumpor idag. Sen blev det ett par Vagabond-boots i skoaffären. Har dåligt med skor nu till hösten. Kändes kallt idag dessutom, nog aktuellt att ta fram en varmare jacka. Sen blev det en fin höstbukett med hem också. Nöjd med min lediga dag.

4 comments:

znogge said...

Så mysig och bra din lediga dag blev! Härligt att få fika gott och strosa omkring i affärer. Även jag skulle behöva nya vinterskor för det är klent på den fronten.

Kram och ha en bra kväll!

ime said...

Ja det var en riktigt skön dag. Tycker det gått så fort till man plötsligt behövde varmare jacka och skor.
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Det är så roligt att läsa hur du gör dina lediga dagar till något fint och mysigt. Kul att komma till sin hemstad och gå till platser man tycker om :)
Kram

ime said...

Ja jag försöker göra något mysigt, nu jobbar jag så himla mycket och vi har det tufft där så jag känner att jag måste göra något roligt mina lediga dagar.
Kram