Saturday, October 06, 2018

Tröttmössa

Snacka om att vara trött när man sover 14 timmar i sträck och blir väckt av ett sms. Annars vet jag inte hur länge jag sovit. Idag skiner solen. Jag måste upp på stan och göra några ärenden. Har reserverat en biljett till Unga Astrid-filmen ikväll. Jag gillar filmer som visar tiden från "förr". Älskar serien Vår tid är nu. Sen är det ett plus såklart att den ska skildra Astrid Lindgrens liv.
Nästa vecka blir tuff, nu är det stammarna i badrummet som ska fixas, jag har alltså inte tillgång till vare sig toalett eller dusch. Det finns en barack på gården som man kan använda. Jag börjar sent nästan alla dagar nästa vecka så förhoppningsvis är det inte kö dit. Annars finns dusch på jobbet. Dessutom ska man på måndag undersöka min hall, förmodligen ta upp golvet, för att kolla om vattenläckan som upptäckts i källaren har ställt till med något. Allt på en gång. Förhoppningsvis är det ingen skada i min lägenhet.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Ja, då måste du har varit rejält trött. Jag tror inte att jag någonsin har lyckats sova så länge i ett streck ;) Men så ska det ju inte behöva vara. Det är inte bra att du ska bli så väldigt trött av jobbet.
Tänk om du kunde få bo på hotell nästa vecka. Vad skönt det vore för dig att slippa bo i lägenheten när allt ska bli så krångligt. Men så generösa kan ju förstås inte bostadsrättsföreningen vara och i slutändan är det ju dina pengar också.
Jag håller tummarna för att det inte hittas någon läcka i din hall.
Kram

ime said...

Ja vilken dröm att få sova och duscha någon annanstans nästa vecka. Men det är bara att härda ut. Ja jag hoppas verkligen att det inte är någon vattenskada i min hall.
Kram

znogge said...

Vilken soppa! Skönt i alla fall att du börjar sent för jag kan tänka mig att det lär bli trängsel på morgonen. Sover man så pass länge så behöver man det. Hoppas att det blir lite lindrigare på arbetsfronten framöver.

Kram

ime said...

Ja jag hoppas jag slipper trängseln på morgonen.
Men jag tänker också så, kroppen och huvudet känner av hur länge man behöver sova.
Kram