Wednesday, October 10, 2018

Läget i lägenheten

Denna veckan är lite annorlunda eftersom jag jobbar enbart kvällar förutom imorgon. I och för sig passar det bra eftersom jag måste gå ut i en barack och duscha, jag behöver inte riskera att köa på morgonen. Dom som var här i måndags lyckades inte lokalisera vattenläckan som upptäckts under min lägenhet och jag vet ingenting, förmodligen kommer dom att ta upp mitt golv. Just nu är allt en enda röra eftersom jag fått flytta allt till den större delen av hallen och allt från mitt badrum finns i sovrummet. Tur man inte är hemma så mycket.
Igår hade dom möte på jobbet om vårt schema. När man har ledig helg har det hänt att man jobbat sent på fredagskvällen och börjat 6.15 på måndagmorgonen, det ska undvikas i fortsättningen. Skönt för den helgen och återhämtningen blir väldigt kort. Idag ska vi få schema för fem veckor framåt. Hade hoppats på att få december månad också men det kommer förhoppningsvis snart. Imorgon ska jag skriva papper om tillsvidareanställning. Det är ju en trygghet.

4 comments:

znogge said...

Det lät som en bra förändring i schemat för visst gör det stor skillnad att inte behöva börja i svinottan.

Hoppas att de får rätsida på och hittar läckan för det blir verkligen rörigt när sådana reparationer pågår.

Kram och ha en bra dag!

ime said...

Ja vi kommer att ha kvar 6.15-passen men inte måndagar när man haft ledig helg.
Ja att ha en vattenläcka och inte hitta orsaken känns inget vidare.
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Det är ju tur att det tråkiga och jobbiga med lägenhetsböket blandas upp med lite goda nyheter från ditt arbete. Den förändringen kan betyda mycket för hur ni kommer att må :)
Kram

ime said...

Ja vi hoppas på bättre schema även om jag personligen inte varit så drabbad av jobbiga tider.
Kram