Monday, October 15, 2018

Måndag

Trött ikväll, vet att jag upprepar mig men det är ett ständigt tillstånd hos mig. Jobbade över en timme igår, somnade nog inte förrän halv tolv och lite över fem ringde klockan i morse. Nu har jag haft den nya tjejen jämte mig på utbildning ett tag och hon är verkligen jätteduktig. Jobbar jättebra. Idag frågade min teamledare om jag kunde ta hand om en annan tjej på torsdag och fredag. Det har inte klickat med hennes handledare och nu får hon en sista chans och jag ska få avgöra om det funkar... känns ju lite läskigt. Alla är vi olika men man måste våga och i det här jobbet behöver man ha skinn på näsan.
Var med om en knäpp grej på tåget hem. Jag la handen på ett säte när jag gick på och då trängde en man sig förbi och fastnade med sin tröja i en av mina ringar. Det drogs upp en tråd på hans tröja och han gav mig en svart blick. Eeeeh!? Det var väl inte mitt fel att han fastnade? Är man inte lite väl närgången då? Han sa inget sen, jag var beredd på det men han kanske insåg att det var hans eget fel.
Jobb supertidigt imorgon sen en ledig dag.

4 comments:

znogge said...

Helt klart är i alla fall att din chef litar på dig och din kompetens. Jobbigt att alltid känna sig trött men så blir det ibland. Dessutom sov du lite för få timmar men man kan inte lägga sig direkt när man kommer hem.

Tur att mannen inte sade något för det var ju han som "bufflade fram".

Kram

ime said...

Ja idag är jag ledig och har sovit ikapp.
Jag uppfattade inte det som mitt fel att hans tröja fastnade men han var nog av en annan uppfattning...
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Usch, inte kul med dagar då man har sömnbrist. Men jättekul att du blir tillfrågad om det avgörande beslutet. Det säger en hel del om att du anses som kompetent och bra som mentor :) Kanske borde det ge lite extra i lön, men det kanske det gör.
Sura personer kan man råka på lite överallt. Hoppas att du kunde skaka av dig incidenten på tåget och låta bli att tänka på den senare.
Kram

ime said...

Man kan väl alltid hoppas att det jan ge någon krona extra. 😊
Kram