Sunday, October 07, 2018

Söndag

Filmen om Astrid Lindgren var mycket sevärd. Jättebra skådespelare och fin miljö, lite sorglig men verkligen sevärd. Se den!!
I förmiddags pratade jag ganska länge med J, det är exakt tre år sen jag hälsade på i Japan första gången. Förra året var jag där några veckor senare i oktober.
Nu har jag förberett för allt som ska hända i lägenheten i veckan, flyttat undan allt i första delen av hallen. Även tömt mitt badrum på allt. Hoppas denna veckan går fort.

4 comments:

znogge said...

Jag vill verkligen se den filmen så då behöver jag inte tveka! Kan tänka mig att Japan är ett intressant land. Sonen var mycket nöjd med sina två veckor där.

Kram

ime said...

Jag rekommenderar verkligen filmen!
Vad kul att sonen gillade Japan!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag skulle gärna se den filmen också men väntar nog tills den visas på tv. Jag har lite svårt att sitta stilla i flera timmar. Men nu vet jag att jag har något att se fram emot i filmväg :D
Jag hoppas att arbetet går snabbare än de har räknat med så att du får full tillgång till vatten och allt annat redan om några dagar. Men till helgen kan du i alla fall pusta ut :)
Kram

ime said...

Jag måste säga att tiden flög iväg när man såg denna filmen, men det kan ju vara svårt för dig att sitta still även om filmen är fängslande.
Kram