Friday, August 18, 2017

Fredag

Har varit lite hängig ett par dagar, huvudvärk och varit så trött när jag kommit hem att jag lagt mig jättetidigt. Idag kändes det värre, har så ont i ryggraden också. Jag tog kontakt med T som öppnar, jag skulle börjat 13 och jobbat till stängning, och berättade hur jag kände mig och erbjöd mig att komma in 13-16 så hon får rast men att hon sen kanske kunde ta heldag, hon kände sig inte heller ok så då kontaktade jag min chef, nu vet jag inte hur dom löste det hela men jag orkade inte, jag gick och la mig igen och har sovit några timmar. Är förkyld och jättetrött. Den tiden är förbi när jag gick och jobbade trots att jag var sjuk. Man vänder nästan in och ut på sig själv för att lösa saker, men här går gränsen. Det är skillnad på jobb och jobb, man kan gå till sitt arbete och utföra några uppgifter och sen kanske gå hem igen. Men hos oss måste man vara så länge butiken är öppen och vara på topp hela tiden. Man jobbar ju också ensam mestadels av tiden. Nu har vi bara schema för två veckor framåt trots att man har rätt till en månad. Schemat ska göras om. Ja vi får se hur det blir. Allt är väldigt rörigt, igår kom det jättemycket varor och det är så trångt så man vet inte var man ska göra av det hela. Nu är jag i alla fall hemma hela helgen och ska försöka kurera mig.

4 comments:

Ingrid said...

Du gjorde helt rätt som stannade hemma. Du ska hålla i många år till och det är ingen höjdare att bli långtidssjukskriven
Ta hand om dig. Kram.

ime said...

Tack. Jag har nog blivit klokare med åren och lyssnar ner på min kropp.
Kram

znogge said...

Det gjorde du helt rätt i! Jag har ofta jobbat när jag varit sjuk för jag vet hur svårt det är med vikarier men det straffar sig i längden. Man måste vara rädd om sig själv.

Kram och krya på!

ime said...

Tack. Ja man måste vara rädd om sig själv. Förmodligen bli man sjuk längre om man går och jobbar sjuk.
Kram