Wednesday, August 16, 2017

Onsdag

Det är något fel på min mobil, måste vara batteriet som är kasst. När jag gick och la mig häromkvällen så var den fulladdad och på morgonen när jag vaknade hade den helt laddat ur och var jättevarm. Obehagligt att ta i den. Jag var på Telia igår och då sa killen som jobbade där att den förmodligen gjort en uppdatering under natten och då tar den mycket batteri och blir varm. Men i natt hade den laddat ur igen, var visserligen inte varm men jag kan ju inte ha en mobil som laddar ur varje natt, jag har ju den som väckarklocka. Det är inte ens två år sen jag skaffade ny, ska den verkligen inte hålla längre? Jag får gå dit igen. Nytt batteri kostar så mycket att det oftast inte är lönt utan man får skaffa ny mobil istället.
Det är olustigt på jobbet, blev inkallad igår och min chef berättade att hon ska gå ner till halvtid pga familjeskäl. Hon vill ju inte släppa sina chefsuppgifter men ska gå hem kl 13 varje dag. Nu vet vi inte hur det blir, blir nya scheman men verkar inte som det blir fler timmar för oss som jobbar där, kommer kanske en ny chef på halvtid. Det har bara varit krångel där sen vi öppnade för två och ett halvt år sen. Man måste hela tiden bevaka sina rättigheter, plötsligt finns det timmar som delas ut till såna som börjat långt efter mig trots att jag bett om fler timmar. Jag blir så trött. Dessutom sa hon till mig att en kund klagat på min service... det är ju tråkigt att höra men jag har jobbat så länge med människor att jag vet att det inte går att göra alla nöjda. Jag har fått beröm av många kunder så jag tar inte så hårt på om någon klagar. Dessutom slår det mig att det här kommer precis efter jag klagat till vår chef på den obefintliga städningen i butiken. Jag har haft semester i tre veckor och det är så dammigt i butiken att dammet yr och sätter sig på kläderna. Ser hon inte det? Så jag la en lapp i söndags att vi måste vara noggrannare med städningen. Precis efter detta kommer hon och trycker till mig med att en kund klagat på mig!? Konstigt sammanträffande.
Vet inte om jag legat konstigt på natten för jag har så himla ont i några kotor i ryggen, gör jätteont när jag vrider på huvudet. Men usch vilket gnällinlägg detta blev.

4 comments:

znogge said...

Vilken tråkig attityd din chef har. Det verkade uppenbarligen finnas ett samband mellan ditt påpekande och hennes synpunkt på dig. Oproffsigt skulle jag vilja säga. Synd att timmarna inte går till er andra i stället.

Otur med mobilen men det verkar nästan vara inprogrammerat att de inte ska hålla längre...

Kram och god kväll!

ime said...

Ja mycket oproffsigt men jag är rätt van.
Ja verkar som batteriet på mobilen har kollapsat helt tyvärr.
Kram

Ingrid said...

Du är inte gnällig, bara lite besviken och det har du all rätt att vara. Inte kul alls med dålig stämning på jobbet. Mobiler är nog konstruerade för att bara hålla några år. Man kan i alla fall misstänka det. Hoppas något trevligt händer dig snart. Det kan du behöva och det är du värd :-)
Kram

ime said...

Ja man kan få vara gnällig bara man inte fastnar i det. Det är ju småsaker egentligen och när jag klagat en dag på allt så skäms jag lite. Tänker på hur positiv du är och ändå har du gått igenom så mycket.
Kram