Wednesday, August 09, 2017

Onsdag

Igår var det härligt väder, varmt och skönt. Jag bakade en rabarberpaj och så kom E, vi satt på balkongen och fikade och planerade lite inför Japan-resan. Jag har så svårt att fatta att jag ska få uppleva detta underbara land igen. Sen hjälpte hon mig att hålla katterna när jag klippte deras klor.
Idag var det mulet och regnigt när jag vaknade, har varit och klippt mig. Så konstigt, jag har ju börjat gå till ny frisör sen ungefär ett halvår tillbaka och vi har upptäckt att vi har gemensamma bekanta och t o m varit på samma kalas när vi var små. Jag minns inte henne men däremot hennes mamma som numera är 92 år. Världen är rätt liten när man börjar prata. Imorgon blir det prenumerationsförsäljning. Sen blir det jobb i butiken resten av veckan.
Såg andra avsnittet igår av den engelska kriminalserien Saknad, aldrig glömd. Den är så himla bra, så annorlunda, mer lågmäld men oerhört fängslande. Den handlar om att man hittar en död kropp i en flod och kommer fram till att kroppen legat där sen mannen försvann i början på 90-talet. Många olika trådar knyts samman och flera familjer får sina liv krossade nu när utredningen fortskrider. Så otroligt spännande.

4 comments:

Ingrid said...

Mums, så god pajen ser ut :-) Det brukar alltid vara populärt att bjuda på. Jag förstår att tankarna ofta vandrar iväg till resan. Planeringen är en stor del av nöjet. Världen är liten ibland och de konstigaste samband kan hittas. Det är alltid kul när sånt händer :-)

ime said...

Ja rabarberpaj är verkligen smarrigt 😊
Ja det är märkligt när man upptäcker samband. Även om jag inte bor i en jättestor stad så är det konstigt när man väljer ny frisör och man har träffats som små!

znogge said...

Men så gott med paj! Måste komma till skott och göra en ja med!

Kram

ime said...

Ja jag gör en smulpaj med havregryn i, jättegod!
Kram