Wednesday, August 30, 2017

Tacksamhetslista

Har blivit inspirerad av andra bloggar, att skriva en liten tacksamhetslista. Det finns så otroligt mycket att vara tacksam över, att få vara frisk, att mina nära och kära är friska och naturligtvis mina underbara barn. Men det är det som känns mer självklart att vara tacksam över. Ska försöka lyfta lite saker som händer i vardagen att vara tacksam över.

Jag är tacksam
över vänskapen med G. Han var hos mig i måndags kväll och åt, vi pratade och det är alltid trevligt att träffa honom och jag vet att han är någon jag kan vända mig till, en stöttande bra människa i min närhet.

Jag är tacksam över att lilla T finns på mitt jobb, vi klickar väldigt bra och ibland glömmer jag att hon är i samma ålder som mina barn, jag tycker det är så givande att ha vänner/arbetskamrater i olika åldrar och tycker mycket om att jobba med yngre människor. Vi förstår varandra väl och har också roligt ihop.

Jag är tacksam över att jag fick lära känna L, min första chef i butiken. Vi klickade också med en gång och har fortsatt hålla kontakten trots att det är över två år sen hon slutade. Vi smsar och träffas regelbundet, brukar ta en fika eller gå ut och äta. Vi stöttar varandra, otroligt bra tjej att prata med och jättetrevlig.

Jag är tacksam över min dag i Sölvesborg idag. Glad att kunna åka till det som var min hemstad i nästan tjugo år. Trivdes jättebra där och speciellt när vi hittade drömhuset. Jättetacksam över att jag kunde bo kvar med barnen efter skilsmässan. Det blev fina år och barnen hade nära till skolorna de gick i. Helt enkelt en perfekt stad att växa upp i. När jag åker dit brukar jag alltid träffa någon jag känner och många jag känner igen. Idag träffade jag en tjej i blomsteraffären som kramade om mig och sa att det var längesen vi sågs. Jag är tacksam över min bankkontakt, jag är fortfarande kund i den lilla lokala banken. Min bankkontakt är extremt smidig och trevlig och hjälper mig och är helt enkelt jättebra i sin arbetsroll. Ibland längtar jag tillbaka, det är en sån mysig stad direkt vid havet. Men det funkar bättre att bo där jag bor nu.

Det var min tacksamhetslista för denna gången.

5 comments:

znogge said...

Vilken härlig tacksamhetslista. När man väl börjar fundera så finns det väldigt mycket att vara tacksam över och dit hör definitivt riktiga vänner.

Kram och god torsdag!

ime said...

Tack 😊 ja duktiga vänner är verkligen något att vara tacksam över!
Kram och detsamma till dig

Ingrid said...

Så fint. Vi kan nog alla behöva fundera på just detta. Ju fler saker man kommer på, som man är tacksam för, desto bättre mår man :-D

ime said...

Riktiga vänner skulle det såklart stå 😊

ime said...

Absolut. Det kändes så bra att skriva detta!
Kram