Saturday, August 26, 2017

Lördag

Sån skön känsla när man stänger butiken och vet att man gjort ett riktigt bra jobb, sålt jättebra och haft massor av trevliga kunder och dessutom jobbat med lilla T som också gjorde ett par riktigt grymma timmar. Då gratulerar vi och berömmer varandra. Det är ju inte så mycket av den varan utan det är bäst man säger själv att man varit duktig. Hann t o m med ett kort samtal med J i Japan på min lunchrast. Sen hade jag reserverat en bil, åkte till Maxi och åt en bakad potatis och fyllde på kylskåpet. Sen hem och lämna varorna och köra vidare till mina föräldrars grav och min fina barndomskyrka. Det är alltid så rofyllt där. Det är väl lite för tidigt att sätta ljung för hösten men det börjar se lite smått tråkigt ut med dom blommorna som är där. Ikväll är jag lite trött, blir nog inte så sen kväll, ska ju jobba hela morgondagen också.

4 comments:

Ingrid said...

Självklart ska man berömma och uppmuntra varandra. Det mår alla bra av :-D
Vilken fin liten kyrka. Det finns nog inga regler för när man får sätta dit olika växter. Det viktiga är att du blir nöjd och tycker att gravplatsen ser fin ut.
Kram

ime said...

Ja det är en unik kyrka, ovanligt med två torn. Jag får nog sätta lite höstväxter snart för det såg lite tråkigt ut idag!
Kram

znogge said...

Självklart ska ni berömma och uppmuntra varandra! Det är trots allt personalen på golvet som gör jobbet och som gör att vi kunder vill återvända!

Kram

ime said...

Ja det låter bra!
Kram