Friday, September 20, 2019

Äntligen helg

Var ju på medarbetardagar igår på Malmö live på hotel Clarion, ett jättehotell i Petter Stordalens tappning. Det var ett tag sen jag hade ett jobb som satsade på såna här dagar. När jag jobbade på tidningen var det vanligt med konferenser som var påkostade med bra boende och mat. Speciellt när vi var iväg med kunder, har varit bl a i Monaco, Wien, Island, Barcelona, Budapest med mera. Bott på superfina hotell och haft häftiga upplevelser. Men det var jobbigt också, ensamstående mamma som jag var med barn som inte ville åka till sin pappa. Till sist slutade jag följa med på resorna. Men gårdagen var lagom och trevlig. När jag skulle åka hem kom det bara ett tågset och folk stod upp så jag bestämde mig för att vara ett par timmar till i Malmö på kvällen. Jag gick och satte mig och åt en god pastarätt på Centralen och sen gick jag en lång runda. Jag hittade en sak till Dante som varit slut på nätet, men hade turen att hitta det i en butik. Kan ju inte skriva vad det är för det ska vara en överraskning, men jag älskar handla till honom.
Idag har det varit mindre kaos på jobbet, det var många andras tur att åka på medarbetardagar och en hel del sjuka. Jag började jobba 6.15 och jobbade över en timme. Så nu är jag väldigt glad att det är HELG!

4 comments:

Znogge said...

Trevligt att det blev lyckat. Som ensamstående mamma är det inte lätt att resa bort genom jobbet så jag förstår att du fick avstå en del.

Så praktiskt att du hittade vad du skulle till Dante men klokt att inget avslöja här ;-)

Kram och ha en härlig fredag!

ime said...

Nej man vet ju inte om Dante läser bloggen ☺
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Konferenser kan vara kul men om man inte får ihop logistiken där hemma är det mest bara stressigt att behöva åka bort. Men nu har du inte den biten att pussla ihop och det är kul att läsa att det var lyckat :)
Det var nog ett bra val att vänta några timmar och det var ju ett bra tillfälle till presentinköp :)
Kram

ime said...

Ja jag upplevde en väldig stress i mitt liv vid den tidpunkten.
Du vet ju att jag gillar städer så jag ångrar inte att jag stannade några timmar.
Kram