Sunday, September 22, 2019

Ledig helg

Jag har åkt på en ny förkylning, känner mig hängig och trött. Det är så typiskt när jag har ledig helg att jag inget orkar. Hade sån konstig huvudvärk igår. Har suttit och läst i min blogg om Japan-resan jag gjorde för två år sen, får längtan att få uppleva det igen. Två höstar de senaste fyra åren har jag åkt dit och fått uppleva de mest fantastiska saker. Jag och J pratar om att åka dit tillsammans. Hans planer är nu att flytta hem till Sverige nästa år. Han ska först komma hem nästa vår och skriva högskoleprovet, han pluggar för fullt inför det. Han har skrivit det två gånger tidigare och resultatet då räckte för att börja plugga juridik, men det resultatet räknas inte längre. Han vill alltså precis som syrran läsa juridik och helst på Lunds universitet. Vi håller alla tummar för att han ska komma in där. Efter han skrivit högskoleprovet ska han återvända till Japan några månader för att förhoppningsvis börja läsa på höstterminen. Det ska bli skönt att få hem honom.
Nu har jag två jättetidiga pass måndag och tisdag, jag hoppas jag mår bättre imorgon.

4 comments:

Znogge said...

Även jag är lite förkyld men jag har träffat många som inte varit helt kuranta.

Så roligt att sonen kommer hem igen. Även om man inte kan styra över var barnen bor så är det fint att ha dem hyfsat nära.

Kram och krya på!

ime said...

Ja det kommer att kännas bra att ha honom lite närmare.
Alla verkar vara förkylda nu.
Tack och detsamma till dig.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag är tack och lov nästan aldrig förkyld. Men jag vet hur jobbigt det kan vara och jag hoppas du blir frisk snart.
Jätte, jättekul att sonen planerar att komma hem. Jag håller alla tummar för att planerna går i lås och att han kommer in på det universitet han vill :D
Kram

ime said...

Jag är hemma från jobbet idag, kämmer mig så tung i huvudet och trött.
Ja det ska bli underbart att få hem sonen!
Kram