Wednesday, September 11, 2019

Hösten har kommit

Det känns verkligen som hösten kommit, det är blåsigt och kyligt. Hade hoppats på lite fler sensommardagar. Det har varit riktiga skyfall också.
Idag och igår har jag varit på kundtjänst, det är mycket roligare där, mer stimulerande arbetsuppgifter och goa kollegor. Teamledaren där har bett om att dom ska få ha mig lite extra några dagar, tyvärr måste sen teamledaren på bokningen godkänna det och fattas vi folk, vilket vi gör nästan varje dag, vill dom inte låna ut mig. Men idag gick det och jag är ju glad för det lilla men känner mig som en hoppjerka emellanåt. Men det är roligt att vara där man är efterlängtad och det är roligt att kunna jobba självständigt men ändå ha världens bästa kollegor att fråga om det behövs. Vilken tur jag har. Nu jobb imorgon med, sen ledig fredag och jobb i helgen.

4 comments:

Znogge said...

Här har det också varit höst i luften och dessutom har det regnat. Även jag hade hoppats på sköna sensommardagar men sådana känns långt borta just nu.

Hoppas att du får bli utlånad till kundtjänst många gånger eller ännu bättre att där blir en ledig tjänst.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja fler sensommardagar hade varit önskvärt!
Jo det hade varit en dröm att få jobba helt på kundtjänst faktiskt.
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Jag hade också ganska mycket höstkänsla där jag var när du skrev det här :) Nu, när jag är hemma är det ganska mycket höstrusk men inte så mycket höstfärger än. Men jag ser på vissa ställen att det är på gång. Det gillar jag :D
Synd att du inte kan få vara på kundtjänst mycket mer. Jag hoppas att du kan få komma dit på heltid så småningom.
Kram

ime said...

Ja det blir väldigt vackert i naturen när alla höstfärger gör entré.
Kram