Tuesday, September 24, 2019

Hemma från jobbet

Jag har varit hemma från jobbet två dagar, det blev en rejäl förkylning och jag sov bort nästan hela gårdagen. Idag känner jag mig bättre och har nog tänkt jobba imorgon. Idag slutade en av våra teamledare. Hon har sagt upp sig själv eftersom hon inte gillar den planerade omorganisationen. Hon är tveklöst den med mest kunskaper och har över 13 års anställning. Det känns tråkigt såklart och vi vet inte hur den nya organisationen ska se ut.
När man ligger hemma hinner man fundera en del. Tycker mitt liv mest består av jobb. Man har så lite tid som man är ledig. Veckan jag jobbar helg har jag bara en dag ledigt och man ska hinna med sitt hem och tvätta och sånt. Tycker aldrig jag gör något roligt utan det är bara de tillfällena jag åker till Stockholm som jag lever upp. Får försöka hitta på lite roliga saker även vid andra tillfällen. Har t ex tänkt gå och se Downton Abbey på bio. Får bli lite skärpning på mig själv.

4 comments:

Znogge said...

Visst går mycket tid till jobbet och vardagen så man får försöka få till guldkanterna också. Helt lätt är det inte för helgerna går så snabbt och en ledig dag springer bara förbi.
Skönt att du börjar bli piggare nu!

Kram

ime said...

Ja jag behöver verkligen lite guldkant på tillvaron, inte bara när jag åker till Stockholm.
Ja nu ser jag fram emot att gå till jobbet imorgon.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

En rejäl förkylning är inget kul och det är bra att du stannade hemma och kurerade dig. Du hade såklart inget annat val men ibland vill man lite för mycket och kanske kämpar lite för hårt.
Med heltidsjobb och resor fram och tillbaka blir det inte mycket tid över. Ändå tycker jag att du skriver om utflykter du gör och om mysiga caféer och trevliga butiker. Men förmodligen är det inte så ofta du orkar ge dig iväg och ha bara kul. Det är trist men det är ändå skönt att du ser fram emot jobbet nu :D
Kram

ime said...

Ja denna gången hade jag inget val, orkade helt enkelt inte ge mig iväg.
Typisk guldkant för mig är t ex i torsdags efter medarbetardagen att stanna kvar och äta och gå en lång promenad i Malmö, det får mig att koppla av. Försöker unna mig det emellanåt.
Kram