Tuesday, September 10, 2019

Dramatisk morgon

Det blev en tråkig helg för jag blev sjuk, låg i antingen soffan eller sängen och orkade inget göra. Nu känner jag mig lite bättre, även om jag tagit ipren för att orka jobba. Jag är ju inte hemma förrän jag känner mig riktigt sjuk. Igår morse mär jag fönade håret slog det plötsligt ut stora gnistor från fönen och sen gick strömmen. Sånt vill man inte vara med om när man har bråttom till jobbet. Strömmen gick i halva lägenheten. Jag fick tända levande ljus lite här och var, fick nästan julstämning. Jag hade inga proppar hemma och hann inte köpa några. Men idag har jag köpt och ny fön också. Tycker det händer mig ofta att det kommer eldslåga och gnistor och så får jag köpa ny fön. Men nu hoppas jag få ha denna ett tag.

4 comments:

Znogge said...

Vilken otur att du blev sjuk under helgen för då behöver man samla krafter. Jag gör på precis samma sätt och stannar inte hemma förrän jag är rejält krasslig vilket inte alltid är så bra. Otur med fönen men det har hänt mig också. Bara att köpa en ny.

Kram och krya på

ime said...

Ja jag hade visserligen en helt tom helg men man känner sig snuvad när man inget orkar.
Det är kanske vanligt att hårfönar skickar ut eldslågor och gnistor, obehagligt är det i alla fall.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det är ju både skönt och lite dumt att man ska vara sjuk under lediga dagar. Men att få bädda ner sig utan att behöva känna det dåliga samvetet, det brukar kännas bra. Otur med fönen och lite otäckt också. Men du verkar ha varit med om det tidigare och visste att du inte behövde bli orolig.
Kram

ime said...

Ja egentligen är det skönt att få vara sjuk utan dåligt samvete och avdrag på lönen.
Ja fönen hade verkligen gjort sitt, nu har jag en ny fin fön!
Kram