Wednesday, September 18, 2019

Ledig dag

Ledig idag och det har faktiskt varit soligt ute. Var uppe på stan nu i eftermiddag, behövde fixa en grej på mina glasögon. Dom börjar bli gamla, har haft dom i fem och ett halvt år, nog dags att byta snart. Jag har ju progressiva så det är ju en mindre förmögenhet som ska ut då. Provade lite olika bågar, ja jag väntar lite, känns inget kul att lägga pengar på glasögon. Sen köpte jag en varm kofta på mq från märket Dobber, känns som jag tror det ska bli en kall vinter. Jag tycker det är så mycket mysko kvaliteter, mycket polyester och ändå kostar en blus sådär 600 kronor. Jag är så trött på sliskiga kvaliteter och gillar mest linne, bomull, möjligtvis viscose. När jag jobbade i butik stod jag alltid och ångade plaggen. Ser trist ut när det hänger med veck och skrynklor. En sak om en blus kostar 199, då kan jag förstå om man får stryka den när man kommer hem. I min gamla butik har alla slutat nu som jag jobbat med, jag har inte besökt den många gånger sen jag slutade för den har ju flyttat ut till köpcentrat utanför stan.

4 comments:

Znogge said...

Själv är jag inte så förtjust i koftor och tröjor. Jag tycker det är supersnyggt på andra men jag trivs inte i den sortens plagg. Skönt med en ledig dag och shopping är sällan fel :D

Kram

ime said...

Å jag tycker det är så skönt med en kofta eller ullig tröja!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det är jättedyrt med nya progressiva glasögon men tyvärr måste man ju byta ibland. Nästa gång ska jag i alla fall nöja mig med bara just den sortens glasögon och bara ett par.
Jag älskar koftor och tröjor :D Jag har svårt att motstå dem men jag vill att det ska vara knappar eller dragkedja i mina koftor. Jag gillar inte när de flänger omkring runt mig när jag rör mig.
Kram

ime said...

Ja jag hoppas jag ska klara mig med mina glasögon ett tag till.
Koftan jag köpte var med stora knappar!
Kram