Thursday, October 09, 2014

Torsdag

Har rejäl sovmorgon idag, det passar mig mycket bättre än att gå upp klockan fem.
Jag är en människa som funderar mycket, för mycket ibland. Men det är svårt att göra om sig. Jag har ju alltid varit sån här men kanske är jag inte särskilt hårdhudad just nu och det är ju inget konstigt. Jag går omkring med en klump i magen, en sorg som bara tiden kan läka ut. När pappa dog fanns ju mamma kvar, nu finns ingen kvar och det känns konstigt att vara utan generationen över. Men jag har såklart min moster, hon ringde för någon kväll sen och bjöd hem mig och S till G, min kusin. Hon är så söt min moster, hon är över 90 år och ringer på kvällen och säger datum och klockslag och allt och hur noga det är att S följer med. Det är så roligt. Vi ska få träffa min kusins tre flickor, hon har ju döttrar i samma ålder som mina barn.
Nu är barnens pappa hos J i Japan och hälsar på. Jag önskar så att jag också kan åka dit någon gång. J kommer troligtvis inte hem i jul, det kostar helt enkelt för mycket. Av någon anledning är det mycket dyrare att flyga från Japan till Sverige än tvärtom, det är väl större utbud av biljetter härifrån.

2 comments:

Anonymous said...

Tror jag vet litegrann hur det känns. När min mamma dog så hade jag pappa kvar och vi var mycket tillsammans (bodde nära). Bearbetade liksom mammas död tillsammans. När han dog två år senare så blev det så tomt. Samma period som mina äldsta barn flyttade utomlands också.
Men man vänjer sig, jag lovar dig.
Känner igen mig i din blogg. Jag har också barn nästan lika långt bort som du har :) och flera olika arbeten.
Skickar en tröstekram!

ime said...

Du måste börja blogga så jag kan få läsa om dig och ditt liv!
Tack för dina stöttande ord!
Kram