Saturday, March 29, 2014

Jag och E har varit på Humlalyckan, ett gårdscafé och inredningsbutik långt ut på landet, jag brukar besöka det stället någon gång om året. Köpte lite ljus och så fikade vi. På hemvägen stannade vi på kyrkogården där min morbror, mormor och morfar är begravda.
Nu kan jag meddela att jag ska börja jobba på Ikea igen, på varuhuset denna gången. Ska bli så roligt. Det är ett sommarjobb, men ska få veta mer exakt var och hur mycket jag ska jobba så småningom. Jag trivdes så bra inom handeln så jag ser mycket fram emot det. Mitt nuvarande jobb kan man extraknäcka på så jag får se hur jag gör med det. Eventuellt får jag sluta över sommaren men sen finns det kanske möjlighet att kombinera det om jag möjligtvis kan jobba lite helger på Ikea, det kommer att visa sig så småningom. Igår blev jag dessutom kontaktad av butikschefen från jobbet jag var på förra våren en månad och hade praktik, det är ju inom skönhetsbranschen som jag är utbildad inom, skulle såklart varit jätteroligt att jobba där också, men det var väldigt osäkert hur mycket det kunde bli, kanske bara ett par veckor så jag föredrar Ikea där jag kan få mer tid, men vem vet, jag ska återkomma till henne nu i veckan så jag kanske kan vissa dagar när jag fått schema från Ikea för jag vet ju inte om det blir heltid där. Vi får se helt enkelt, men det känns väldigt bra.

2 comments:

Anonymous said...

Grattis!!!! Har ju följt dig och vet att du kämpat. Och nu så gav det ju resultat! Hoppas du kan fira med något gott i kväll.
Marie

ime said...

Tack snälla söta du!!