Friday, July 13, 2018

Äntligen fredag

Det regnar!! Minns inte ens sist det gjorde det. Riktigt skyfall dessutom. Är jättetrött ikväll, tre morgnar i rad som jag gått upp klockan fyra och sex arbetsdagar på raken. Är faktiskt en hel del som känner sig slitna. En av mina arbetskamrater har legat inlagd några dagar på sjukhus, hon fick fruktansvärd yrsel och kräkningar och fick gå igenom flera undersökningar för att utesluta stroke men dom kom fram till att det var en speciell migrän, exakt samma som jag haft. Och den är ofta stressrelaterad. Jag ska i alla fall njuta nu av en ledig helg. På jobbet idag hörde jag hur Helene, en av tjejerna pratade med en kund som var otroligt envis och otrevlig och hur hon ihärdigt förklarade en grej, samtidigt hör jag Björn, en av mina få manliga arbetskamrater, sitta och skrika hallå säkert 10 gånger i luren. Vi var många som fnissade och hade svårt för att prata, det kändes verkligen skönt att få gå hem. Det var liksom en komisk känsla och samtidigt var jag så extremt uttröttad. Men nu har jag tagit på mig min sköna linnemorgonrock, får se hur länge jag kan hålla mig vaken. Sen ska jag bara v a r a i helgen, städa här hemma och försöka koppla av riktigt.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det låter slitsamt med både tidiga morgnar och många dagar i rad. Inte underligt att ni blir lite fnissiga av trötthet.
Hoppas du får en lugn och skön helg med så mycket avkoppling du behöver. Kanske kan du njuta lite extra av en natur som nu luktar gott och mår lite bättre efter regnet.
Kram

ime said...

Ja vi känner oss alla ganska slitna. Ska verkligen försöka koppla av.
Kram

znogge said...

Det känns minst sagt som om den här helgen kom i rättan tid! Hoppas att du får en lugn och skön helg med mycket avkoppling och kan ladda upp inför kommande arbetsvecka! Välbehövligt regn har ni i alla fall fått. Här har vi nog den varmaste dagen på hela sommaren!

Kram och ha en fin fredag!

ime said...

Ja ska verkligen försöka koppla av. Jaså har ni så varmt idag. Det varmaste vi haft tror jag är 31 grader, men det var några veckor sen.
Kram

Anneli said...

Hej Marie,
Vad skönt med en helg att bara vara. Får du ingen semester i sommar? Det låter som om din vän har råkat ut för kristallsjukan. Yrsel och stress. Säg att hon kollar upp det!
Kramen och ha det gott och ännu en gång grattis till barnbarnet! Så söta bilder!
Anneli

ime said...

Hej! Jo jag får semester. Först en vecka sen får jag gå in och jobba en för att sen ha två veckor.
Min arbetskamrat har legat inlagd på sjukhus för utredning och fått annan migränmedicon som hjälper så det är inte kristallsjuka.
Tack för Grattis! 😍
Kram