Wednesday, July 11, 2018

Bokat tågbiljetter!

Yes då har jag bokat tågbiljetter till Stockholm till sista helgen i juli! Underbart att få komma upp och så ska jag få se det lilla underverket! Jag får bilder varje dag och det gör mig så lycklig. Men allra bäst att få träffa honom i verkligheten. Jag ska bo på hotell, allt är så nytt för den lilla familjen och innan man har hittat rutiner och allt så kan det nog vara skönt att få vara ensamma. Jag hälsar på och så hinner jag göra lite annat också. Jag kommer att ha semester först i veckan och sen åker jag upp på fredagen. Hur det nu blir med semestern förresten... det kom ett mail igår att dom vill att några frivilligt ska skjuta upp sin semester nästa vecka, vi har fortfarande köer och väldigt mycket att göra. Om ingen gör det frivilligt beordrar dom några att avbryta eller skjuta på sin semester. Jag börjar ju min först veckan efter. Det här känns inte alls bra, alla som ska ha semester är inställda på det och vi har extremt stressigt och press på oss så många är slutkörda. Ska bli intressant att se vad som händer. Blir man beordrad att jobba måste arbetsgivaren ta alla kostnader för inställda resor/hotell osv. Det är ju flera sjuka varje dag och dom har varit för generösa när det gällde semesterönskemålen. Jag hoppas jag får min önskade semester, har svårt att tänka att jag ska orka jobba flera veckor till. Idag har jag gått upp klockan fyra och man är ju jättetrött hela den dagen, har den tiden de kommande två dagarna. När jag åkte hem idag köpte jag en stor morotsmuffins på Espresso House och gjorde starkt kaffe till när jag kom hem. Det är bättre det än att sova en stund, det känns bara konstigt. För övrigt har det varit lite av en skitdag med sura kunder och sura taxichaufförer. Jag försöker att inte ta åt mig men det är svårt.

2 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jag hoppas verkligen att det inte blir något strul med din semester. Du har längtat till Stockholm så länge och nu, när du har en liten guldklimp att bekanta dig med, känns det självklart extra viktigt att komma iväg. Det låter härligt med tid både för barnbarn och egna strövtåg.
Hoppas det var en ovanlig dag och att du inte möts av samma otrevligheter fler gånger. Jag vill ändå tro att de flesta är trevliga mot er som svarar.
Kram

ime said...

Ja jag hoppas också jag får min ledighet som planerat.
De allra flesta är tacksamma och trevliga men tyvärr är det de otrevliga som man kommer ihåg. Får jobba på att bortse från dom.
Kram