Thursday, July 12, 2018

Snart semester

Blev inkallad till chefen idag, han bad mig sitta ner och så stängde han dörren. Jag fick fjärilar i magen och undrade vad det var frågan om. Men det var det här med semestern. Han undrade om jag kunde flytta på den. Antingen hela veckor eller strödagar. Jag sa att jag vill ha min första vecka och att jag skulle åka till Stockholm den helgen. Vi pratade lite och jag funderade lite snabbt och gick sen med på att gå in och jobba den andra veckan jag skulle varit ledig och sen ta två veckor efter det. Då får jag rätt sen semester i augusti men jag gillar ju sensommaren. Fast denna sommaren har man ju gillat varje dag av. Men jag tycker om när de flesta har tagit all sin semester och det lugnat ner sig lite. Så det blir nog bra det här med.

4 comments:

znogge said...

Det blir säkert bra det här med! Viktigast är ju att du kommer iväg till Stockholm!

Kram

ime said...

Ja det ruckar jag inte på, årets viktigaste händelse!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag tänkte precis som Znogge, att den viktigaste ledigheten är ju den första veckan :D Den får du bara inte missa. För övrigt håller jag med om att det kan vara väldigt skönt med en sen semester. Du har fortfarande mycket att se fram emot när många andra har börjat jobba :D
Kram

ime said...

Ja jag tycker väldigt mycket om sensommar och tror att det kan bli bra, jag går in och jobbar en vecka och sen har jag ju två kommande veckor ledigt.
Kram,