Thursday, July 05, 2018

Torsdag

Vi jobbar som tokar på jobbet, vi tog ju över 100% av samtalen och nu är det långa köer och det är stressande. Man kan inte göra mer än sitt jobb men det är frustrerande och vi upplever det så allihop. Sen är det så konstigt för det är många sjuka. Typ fem stycken varje dag plus att människor har semester. Så det känns som vi som är där får jobba för tre ungefär. Man är helt slut när man kommer hem. Nu har jag morgondagen bara sen har jag ledig helg. Så man får pusta ut lite. Två veckor kvar till semestern. Och mera fotboll blir det, jag såg inte förra matchen men på lördag är jag ledig. Ska bli roligt att se den.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det var ju inte så bra att det är så stressigt. Men som du säger, du kan inte mer än jobba på och beta av ett samtal i taget. Det är inte lätt att stänga ute stressen, det vet jag. Men så länge du gör ett bra jobb och har ett trevligt kundbemötande (jag vet att det är så) så kan du ändå vara väldigt nöjd med dig själv. Du rår inte för att det är ont om folk.
Kram

ime said...

Nej man får tänka så. Tack för dina snälla ord.
Kram

znogge said...

Tyvärr påverkar det övrig personal när många är sjuka och visst ökar det stressen. På vår skola har vi vikariestopp så alla andra får jobba dubbelt. Synd att det inte syns i lönekuvertet bara. Skönt att lite ledighet väntar i alla fall. När det är mycket så får man tänka som så att man kan inte göra mer än sitt bästa. Då har man alltid rätt att vara nöjd även om det känns frustrerande många gånger...

Kram

ime said...

Ja det är galet om man får jobba dubbelt utan att få något extra för det. Idag har jag gått in en timme tidigare men det har jag ju extra för.
Kram