Saturday, July 14, 2018

Lördag

E kom och hämtade upp mig, vi körde först till mina föräldrars grav, blommorna där frodas och är inte alls vissna som mycket annat är. Sen körde vi till Harastorp, ett jättemysigt ställe som ligger i våra barndomstrakter. Vi fikade där, man kan äta också om man vill. Det ligger så fint och får strövar omkring. Trevlig personal, ja kan verkligen rekommendera ett besök där. Sen satt vi lite på min balkong och pratade. Vi hade ju tänkt åka till Köpenhamn en dag på min semester men nu vet jag inte riktigt hur vi ska få ihop det, min semester blir senarelagd och E börjar jobba den 8 augusti. Men man kan såklart åka en helg också. Solen är tillbaka, det blev ett kort regnande igår.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Trevligt med en utflykt tillsammans i det fina, men kanske lite väl varma, vädret. Hoppas ni hittar ett bra tillfälle för Köpenhamnsresan men kanske gör det inget om det skjuts upp till efter den värsta turistperioden :)
Kram

ime said...

Det fläktade skönt faktiskt så det var ingen jobbig värme. Det går jättebra att åka till Köpenhamn efter sommaren också.
Kram

znogge said...

Vilken bra och trevlig dag! Lite synd på Köpenhamn men staden står kvar så ni kan ta det senare om ni inte får ihop logistiken. Ett besök på hösten är verkligen inte helt fel heller.

Kram

ime said...

Ja Köpenhamn på hösten går precis lika bra!
Kram

Anneli said...

Ja! Ni som är så nära Köpenhamn kan ju i princip åka när det passar som över en helg! Jag önskar att jag bodde lite närmare kontinenten...och inte 4 timmar från närmsta stora flygplats. Suck!
Kram och ha det skönt i sommarvärmen,
Anneli

ime said...

Ja man glömmer nästan bort fantastiska Köpenhamn. Jag är ju oftare i Stockholm än Danmark trots att det ligger så nära!
Kram