Thursday, July 26, 2018

Het dag

Imorgonbitti åker jag till den här staden. Hoppas det är AC på tåget och att inga bränder stoppar oss. Ska ta fram väskan och packa. Har en del presenter med, till det lilla barnbarnet. Ska bli så roligt att äntligen få se honom. Hoppas det blir lite svalare, i skrivande stund har vi 32 grader här, det väntas bli 34. Men till helgen ska det bli svalare, 27-28 grader. Lite komiskt när den temperaturen räknas som svalare. Jag har inte gjort något direkt denna veckan som jag varit ledig, var ju planerat så också. Bara vila mig och ta det lugnt, nästa vecka jobbar jag igen. Sen hoppas jag på svalare väder i augusti så jag orkar göra något på mina två lediga veckor. Har ju funderat på Malmö och träffa kusinen och kanske en tur till Helsingborg-Helsingör. Lite vänner ska jag hinna träffa också.
Jag har gjort ett DNA-test. Det är lilla S:s svärföräldrar som är intresserade av släktforskning som har skickat ett test till mig som jag sen skickat tillbaka till USA. S gjorde nämligen en sådan test och det visade sig att hon är släkt med sin svärfar!! Nu har jag fått resultatet, jag är 79% skandinav, 18% östeuropée och 3% britt och det är på min sida släktskapet med hennes svärfar finns. Haha vad roligt.

2 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det är säkert AC på hotellrummet men det är ju synd att tillbringa tiden där. Du har ju annat som lockar :D
Kul att DNA-testet gav det resultatet. Men vi är nog avlägset släkt med många runt omkring oss och det är ju tur att ni inte är riktigt nära släkt. Men det hade ni förmodligen redan vetat i så fall.
Ha en riktigt fin helg!
Kram

ime said...

Jag har glömt att uppdatera. Dottern har övertalat mig att bo hos dom. Ska väl erkänna att jag inte var särskilt svår att övertala. Dom har tyvärr ingen ac och väldigt varmt. Men jag får ju träffa den lille desto mer.
Ja vi är släkt med många omkring oss men ändå lite konstigt att upptäcka att det finns ett släktskap!
Tack och önskar dig detsamma!
Kram