Friday, September 28, 2018

Fredag

Det är skönt med fredag även om jag ska jobba helg. Köpte en bit laxsmörgåstårta som jag ska äta ikväll. I morse när jag skulle gå vid 5.20 ungefär la jag upp lite skinka till katterna, jag berättade det för Zelda, hon vet nämligen vad skinka är. Men eftersom det inte gick till som det brukar, såg hon mycket tveksam ut. Jag brukar nämligen vara i köket och kalla på dom. Hon såg ut att tänka att jag skulle lura henne och stoppa in henne i en bur och åka till det hemska stället hon inte gillar (veterinären) men när jag gick såg jag att båda katterna mumsade i sig skinkan. Dom är kloka dom små rackarna. Ja nu blir det jobb både lördag och söndag. Mitten på nästa vecka börjar mitt utbildningsuppdrag, ska bli skönt, det kommer att bli lite lugnare för mig ett tag. Vi väntar alla på att fler ska kunna jobba med det vi gör, vi är helt enkelt underbemannade.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Katter och hundar förstår massor men det ska nog hållas på rutinerna för att vara riktigt bra :D
Skönt att du kan se fram emot lite lugnare tempo nästa vecka. Det blir säkert roligt att lära upp någon ny. Hoppas ni kommer bra överens men det ska väl inte vara något problem :)
Kram

ime said...

Ja dom blir allt lite misstänksamma om allt inte går till som det brukar.
Ja jag hoppas det kommer att bli bra med utbildningen av nya tjejen.
Kram

znogge said...

Katter men också hundar är smartare än vad vi tror. De reagerar direkt när något inte är som det brukar.

Skönt med lite lugnare tempo nästa vecka. Dessutom är det viktigt att ni får in mer personal för att det ska fungera i längden.

Kram och ha en bra dag!

ime said...

Ja dom är rätt smarta faktiskt. Utom när man kommer hem med den ena katten som blivit fixad i pälsen, då fräser den andra. Kanske är det lukten som är annorlunda.
Ja tempot vi haft sen start är inte hållbart i längden.
Kram och detsamma till dig