Saturday, September 29, 2018

Stockholm om en månad

Om fyra veckor ska jag till Stockholm, har semester på fredagen och åker upp på morgonen. Längtar efter att få träffa mitt lilla barnbarn som utvecklas varje dag. Jag får så fina bilder och filmer men att få träffa på riktigt är såklart bäst. Jag fyller dessutom år på lördagen, inget jag firar särskilt storslaget, men eftersom det är på en lördag tyckte jag det passade bra att åka iväg. Förra året blev jag otroligt bortskämd i Tokyo på fin restaurang.
Nästa vecka ska stammarna i våra kök göras vid, det betyder att jag inte får använda något vatten där på hela veckan. Får diska i badrummet och ta vatten där när jag gör kaffe, för det kan jag ju inte vara utan. Tur jag jobbar mycket, är ledig tisdagen så jag får väl åka någonstans då.

4 comments:

Anonymous said...

Kul att du har Stockholmsbesöket att se fram emot. Bra idé att kombinera med födelsedagen. Även om man inte firar så mycket så är det kul att vara med sina nära då. Men bäst blir kanske tiden tillsammans med lilla barnbarnet. Utvecklingen går så fort och jag förstår att du vill vara med om så mycket som möjligt :)
Usch, vad jobbigt att inte ha vatten i köket men som tur är blir du ju inte helt utan vatten. Kanske är det viktigare att vatten finns i badrummet. Det är ju lite svårt att duscha i diskhon ;)
Kram

ime said...

Ja det känns mysigt att vara med sina nära på födelsedagen.
Vi kommer att bli utan vatten i badrummet också så småningom. Men det finns barack på gården att duscha i. Inget man ser fram emot precis.
Kram

znogge said...

Så mysigt att ha en Stockholmstur att se fram emot. Jag funderar själv på att resa upp vecka 44 eftersom jag är ledig då. Får se hur jag gör för eventuellt kommer sonen ner en vecka tidigare och då väntar jag nog. Även om man får bilder så vill man träffa dem personligen. Jag är oerhört tacksam över att Lilla S bor så nära som hon gör.

Kram och god söndag!

ime said...

Ja jag längtar så efter att få hålla honom och se hur mycket han vuxit!
Kram