Thursday, September 06, 2018

Ledig dag

Idag hade jag tid hos hudterapeut redan halv nio för att fixa ögonbrynen. Efter det hade jag tänkt förtidsrösta men där var inte öppet så tidigt. Jag hade bestämt mig för en dag i Malmö så jag tog tåget vid halv tio ner. Det blev en skön solig dag i Malmö där jag strosade runt och fick lite inspiration. Jag åt en toast och drack kaffe på Waynes. Satt inne och kunde se hur alla rökte på uteserveringen. Ett par män låtsades nog att de var maffiamedlemmar för dom rökte två feta cigarrer. Inte kul att sitta och äta där. Sen gick jag runt lite, kikade in på &other stories och COS bl a. Hittade inget jag blev frestad av, jo jag köpte ett par små örhängen som var formade som en stjärna. Men i klädväg fanns inget jag fastnade för någonstans, inte riktigt min stil. Men på Zara köpte jag en kort ljusblå kappa, den var fin och ett bra pris. Det var inte meningen att jag skulle inhandla något idag för jag är inte precis i behov av något men jag brukar ändå njuta av att titta på vackra plagg. Kom på sen att jag helt glömde bort att kolla på nyöppnade Afound. Lite eftermiddagsfika blev det innan jag tog tåget hem. Sen röstade jag innan jag cyklade hem.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Säkert var det väldigt avkopplande med en dag då du kunde strosa omkring och titta på det som föll dig in :D Lite gott i magen och nygjorda ögonbryn så blir dagen komplett :D
Kram

ime said...

Ja det var skönt, jag är inte riktigt van vid att jobba så här mycket så mina lediga dagar går mest åt till tråkiga måsten. Men idag bestämde jag mig för att ha en riktigt ledig dag.
Kram

znogge said...

Vilken skön och avkopplande dag i min gamla hemstad. Den var du verkligen förtjänt av.

Kram

ime said...

Ja jag gillar Malmö och det blev en riktigt härlig dag.
Kram