Saturday, September 01, 2018

September månad

Jag känner mig trött och sliten. Har en förkylning i kroppen som inte riktigt bryter ut. Sen är det tufft på jobbet. Denna veckan har det varit rekord i antal sjuka. Nära en tredjedel har varit borta och jag fattar inte vad det beror på. Vi andra får slita desto mer och frågan är hur länge det håller. Man måste vara väldigt koncentrerad, det kan vara livsviktiga besök på sjukhus där det absolut inte får gå fel. Nu har jag en ledig helg och jag önskar att jag kunde fått koppla av men jag måste tömma mitt vindsförråd som är helt belamrat med grejor, båda mina barn har delar av sitt bohag där. Stammarna håller på att göras vid och givetvis finns det en stam i mitt förråd. E kommer och hjälper mig, jag får låna ett annat förråd som är tomt, men det ligger i en annan del av huset så det blir mycket bärande. Bara längtar tills det är över. Sen ska allt bäras tillbaka också.

4 comments:

znogge said...

Det var verkligen en hög frånvaro och jag förstår att det påverkar er andra mycket negativt. Än är det ju inte förkylningstider så det verkar lite märkligt. Vilken otur att det går en stam just i ditt förråd men det är i alla fall gott att du får bärhjälp.

Kram och ha en fin lördag!

ime said...

Ja jag vet inte vad alla fattas som är sjuka. Nu ska det anställas fler timvikarier men det tar ju tid innan dom är färdigutbildade.
Ja jag hoppas vi klarar av att tömma mitt förråd.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Hopplöst att det hela tiden fattas så många på din arbetsplats. Jag tycker att du har skrivit om det ända sedan utbildningen var klar. Väldigt märkligt och jag vet inte riktigt vad man ska tro om det. Äntligen har ledningen kommit på att fler ska anställas så nu har ni i alla fall lite hopp om avlastning. Egentligen borde alla som har jobbat så här hårt få några extra semesterdagar som tack.
Mitt i allt detta måste du dessutom kämpa med förrådet. Men om det finns en liten ljuspunkt så kanske det är att du hittar roliga bortglömda saker och kan rensa undan en hel del onödigt.
Kram

ime said...

Jag har svårt att hitta förklaring på varför så många är sjuka, det skulle vara intressant att höra vad ledningen anser.
Det gick faktiskt lättare att flytta förrådsgrejorna än vad jag trodde. Kunde konstatera att det var min sons prylar det allra mesta.
Kram